Angelos Frentzos Fashion Bazaar! Η ευκαιρία σου να αποκτήσεις ρούχο του σε πολύ χαμηλή τιμή

Όσοι αγαπούν τη μόδα τον γνωρίζουν καλά. Ένα ρούχο του στην ντουλάπα σου είναι big thing! Ο Angelos Frentzos είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες σχεδιαστές μόδας, με διεθνή καριέρα και αναγνώριση. Οι καινοτόμες και εμπνευσμένες συλλογές του κυκλοφορούν στο εξωτερικό, αλλά για καλή μας τύχη και στο Κολωνάκι. Ρούχα του έχουν φορέσει πολλές celebrities παγκοσμίου βεληνεκούς και τώρα μπορείς να φορέσεις και εσύ…

Ναι, τα ρούχα του είναι ιδιαίτερα. Ναι, τα ρούχα του θα σε διαχωρίσουν από τη μάζα. Ναι, τα ρούχα του θα συζητηθούν με το που θα εμφανιστείς. Και ναι, έχεις την ευκαιρία να πας στο Χριστουγεννιάτικο bazaar του και να αποκτήσεις ένα, δύο ή και τρία κομμάτια με την υπογραφή του μιας και οι τιμές ξεκινούν από 50 ευρώ!

Πάρε τη φίλη σου λοιπόν και βουρ για Κολωνάκι. Ξενοκράτους 27-29... Χτύπα το κουδούνι με όλη την ανατρεπτική διάθεση που σε διακρίνει και μπες στον κόσμο του Άγγελου. Θα με θυμηθείς!

Κι επειδή καταλαβαίνω ότι μερικές από εσάς το ατελιέ ενός σχεδιαστή σας φοβίζει πιστεύοντας ότι θα νιώσετε άβολα, σας δίνω το λόγο μου ότι εδώ δεν είναι έτσι τα πράγματα. Και οι τιμές πραγματικά δεν είναι καθόλου αποτρεπτικές. Το ξέρω. Έχω πάει, έχω ψωνίσει και έχω πραγματικά αναρωτηθεί γιατί δεν το είχα κάνει νωρίτερα.

Είναι μια πραγματικά καλή ευκαιρία να αποκτήσεις ένα επώνυμο κομμάτι που θα έχεις για πάντα σε πραγματικά χαμηλή τιμή. Οι fashionistas αντιλαμβάνονται για τι ακριβώς μιλάω…

Σημείωσε ότι στο ίδιο bazaar θα βρεις και κοσμήματα της Βένιας Πολυχρονάκη και της εικαστικού Μαργαρίτας Μυρογιάννη.

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 12:00-21:00
Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 12:00-21:00
Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 17:00-21:00

Read More

And More