Calzedonia Ocean Girls: Το νέο reality περιπέτειας στον αέρα του MΤV!

Calzedonia Ocean Girls: ένα πρωτοποριακό και μοναδικό πρόγραμμα. Μία περιπέτεια αδρεναλίνης χωρίς προηγούμενο. Για 6 εβδομάδες, 10 γυναίκες ετών 20-40, εγκατέλειψαν τα ψηλά τακούνια και τη συνηθισμένη γκαρνταρόμπα τους και βρέθηκαν σε ένα υπέροχο location, στα Κανάρια Νησιά.

Ξεκινώντας από αυτή την Τετάρτη 25/6, η εκπομπή Calzedonia Ocean Girls θα προβάλλεται από την οθόνη του MΤV κάθε Τετάρτη στις 20:00 και σε επανάληψη κάθε Κυριακή στις 16:00.

Σε κάθε επεισόδιο, τα Calzedonia Ocean Girls θα αγωνίζονται σε 3 tests:

Το Advantage Test δίνει τη δυνατότητα στη νικήτρια να περάσει στον επόμενο αγώνα.
Το Ocean Challenge, είναι το βασικό αγώνισμα που θα καθορίσει τη νικήτρια ομάδα αλλά και 2 υποψήφιες σε μονομαχία από την ομάδα που έχασε.
Το Desafio, είναι η τελευταία δοκιμή όπου κρίνεται ποιο από τα 2 κορίτσια θα εγκαταλείψει το Calzedonia Ocean Girls και ποιο θα παραμείνει.
Μόνο μία από τις 10 πρωταγωνίστριες θα κερδίσει τον τίτλο του πρώτου Calzedonia Ocean Girl, Brand Ambassador της Calzedonia σε όλο τον κόσμο.
Με άλλα λόγια, το Calzedonia Ocean Girl θα αποτελέσει την ενσάρκωση της αισιοδοξίας, γεναιότητας, δύναμης, αποφασιστικότητας, πρωτοβουλίας.

Το Calzedonia Οcean Girls είναι μία συμπαραγωγή της Fremantle Media με την Calzedonia.

Read More

And More