Τα παιδιά της Sara Jessica Parker είναι τόσο stylish όσο και η μητέρα τους;

H Sarah Jessica Parker ενθαρρύνει τα παιδιά της να αναπτύξουν την αίσθηση της μόδας, όπως σαφώς έκανε και η ίδια για τον εαυτό της, επιτρέποντάς τους να σετάρουν μόνα τους τα σύνολά τους. Και φαίνεται ότι δίδυμες κόρες της – Tabitha και Loretta, οι οποίες είναι πλέον πεντέμιση χρόνων- και ο γιος της James Wilkie, δεν πρόκειται να ζητήσουν τις συμβουλές της κομψής μητέρας τους…

//

Είναι σε μια ηλικία – και έχουν ήδη εδώ και αρκετό καιρό – όπου μπορούν να έχουν πραγματικά τη δική τους ταυτότητα», είπε η ηθοποιός. Έτσι, από την Κυριακή έως την Πέμπτη ο κανόνας είναι να μπορούν να φορούν ό, τι θέλουν. Και αν πάμε στο θέατρο ή στο μπαλέτο, τότε παίρνω το λόγο. Αλλά είναι πραγματικά μεταξύ επιλογών που εγκρίνουν.

Η ηθοποιός είπε στο περιοδικό People ότι oι τρεις τους είναι «προικισμένοι καλλιτεχνικά», αποκαλύπτοντας ότι «πιθανώς δαπανούν το 80 τοις εκατό του ελεύθερου χρόνου τους ζωγραφίζοντας. Κάθε πρωί πριν από το πρωινό πρέπει να τους απομακρύνεις από το σχέδιο και τη ζωγραφική, ακόμα και το γιο μου. Είναι πολύ πιο ταλαντούχοι από όσο υπήρξα εγώ ποτέ.

Read More

And More