Στυλ H&M στους Ολυμπιακούς & Παραολυμπιακούς 2014 και 2016

Η Η&Μ με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι θα επιμεληθεί τα ρούχα των σουηδικών ομάδων για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Sochi το 2014 και τους Θερινούς Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στο Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016. Το τετραετές συμβόλαιο με τη Σουηδική Ολυμπιακή Επιτροπή και τη Σουηδική Παραολυμπιακή Επιτροπή προβλέπει ότι η Η&Μ θα δημιουργήσει τα σύνολα για τις τελετές έναρξης και λήξης. Η συλλογή θα περιλαμβάνει επίσης μια πλήρη και πλούσια γκαρνταρόμπα για όλες τις σουηδικές ομάδες, για το ντύσιμό τους στο Ολυμπιακό Χωριό τόσο κατά την προπόνηση όσο και στον ελεύθερο χρόνο τους. Τα κομμάτια θα σχεδιαστούν σε συνεργασία με τους σουηδούς αθλητές που θα λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, οι οποίοι θα εκφράσουν τη γνώμη τους και θα δοκιμάσουν τα ρούχα της συλλογής. Θα συνεργαστούν επίσης και για τη νέα διευρυμένη συλλογή αθλητικών της Η&Μ, καθώς η Η&Μ ενισχύει τη δέσμευσή της για λειτουργικότητα και απόδοση στο αθλητικό ντύσιμο.

«Είναι τεράστια τιμή για την Η&Μ να επιμεληθεί το ντύσιμο των σουηδών συμμετεχόντων στους επόμενους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Sochi και στο Ρίο. Τα σχέδια θα συνδυάζουν τον αθλητισμό και τη μόδα με έναν εντελώς νέο τρόπο, και η σουηδική κληρονομιά θα χαρακτηρίζει με περηφάνια τη συλλογή», λέει η Ann-Sofie Johansson, επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού της Η&Μ.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που ανακοινώνω αυτή τη μακροπρόθεσμη συνεργασία με την Η&Μ, που θα ξεκινήσει με τον εφοδιασμό της σουηδικής ολυμπιακής ομάδας για τους Χειμερινούς Αγώνες στο Sochi το 2014. Η προσέγγιση της Η&Μ είναι καινοτόμα και συναρπαστική, και μια ομάδα αθλητών μας θα συμμετέχει στη διαδικασία του σχεδιασμού. Είμαστε υπερήφανοι που θα συνεργαστούμε με την Η&Μ, μια σουηδική μάρκα που είναι γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο», λέει ο Stefan Lindeberg, Πρόεδρος της Σουηδικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

«Το γεγονός ότι θα εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας φορώντας ρούχα μιας σουηδικής εταιρείας θα ενισχύσει την ομάδα, το ομαδικό πνεύμα και την εικόνα μας προς τον υπόλοιπο κόσμο, ειδικά εφόσον πρόκειται για μια εταιρεία παγκοσμίου φήμης, όπως η Η&Μ. Χαίρομαι πραγματικά που η Η&Μ μας προσκάλεσε να συμμετάσχουμε ενεργά στη δημιουργία των ρούχων που θα φορέσει με περηφάνια η Σουηδική ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Sochi το 2014 και στο Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016», λέει η Anja Pärson, πρώην αθλήτρια του αλπικού σκι και πολλάκις Ολυμπιονίκης, που διατελεί Πρόεδρος της Aktivas kommitté (Υποεπιτροπή εν ενεργεία αθλητών της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής).

Οι αθλητές που θα συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα εκφράσουν τη γνώμη τους και για τη διευρυμένη σειρά Sport της Η&Μ, προσφέροντας τις γνώσεις και την εμπειρία τους για τη δημιουργία μιας νέας και εκτενούς γκάμας αθλητικών ειδών για τους πελάτες της Η&Μ σε όλο τον κόσμο.

Από τον Ιανουάριο του 2014, θα λανσαριστεί η νέα αθλητική συλλογή της Η&Μ που θα έχει δοκιμαστεί από επαγγελματίες αθλητές παγκόσμιας κλάσης, για τους οποίους η απόδοση και η λειτουργικότητα είναι πρωταρχικής σημασίας, σε συνδυασμό πάντα με εξαιρετικό στυλ και σε τιμές που καθιστούν τη συλλογή προσιτή σε όλους.

Read More

And More