PANDORA GOES WILD! Μην χάσεις την πιο κομψή συλλογή κοσμημάτων!

Ποιο κόσμημα μπορεί να αντιπροσωπεύει κάθε τύπο γυναίκας και να ταιριάζει σε κάθε περίσταση ;

Φυσικά τα PANDORA! Ξεχωριστά κοσμήματα με χειροποίητη λεπτομέρεια που στολίζουν το ντύσιμό μας με μοναδικό τρόπο. Σύμβολα με ιδιαίτερη σημασία, δίνουν το “κάτι” παραπάνω που όλες αναζητούμε.

Κοσμήματα που αξίζει να επενδύσει κανείς αφού είναι φτιαγμένα από αυθεντικά υλικά και η αξία τους είναι διαχρονική.

Μπαίνοντας σε ένα κατάστημα PANDORA είναι σχεδόν σίγουρο πως δύσκολα θα φύγεις με άδεια χέρια. Τα charms που ξεχωρίσαμε για σένα είμαι σίγουρη πως θα σε ξεμυαλίσουν!

Animal printmurano από τη Φθινοπωρινή συλλογή της PANDORA My story my design χαρίζουν ένταση και δυναμισμό στο στυλ μας αυτό το Φθινόπωρο!
Η ζωντάνια της άγριας φύσης αντικατοπτρίζεται μέσα από την μοναδική τεχνική κατασκευής τους : Δύο στρώσεις χειροποίητου γυαλιού murano αναδεικνύουν τα μοναδικά σχέδια και χρώματα.Ραβδώσεις ζέβρας και τίγρης, βούλες λεοπάρδαλης και πύθωνα στολίζουν μοναδικά τα αυθεντικά χειροποίητα murano PANDORΑ.

Είναι ιδανικά για να προσθέσετε έξτρα γοητεία στις πρωινές εμφανίσεις σας αλλά και για να αναδείξετε το βραδινό σας look, παίζοντας με έντονα χρώματα και δημιουργώντας ξεχωριστούς συνδυασμούς.

Είναι ιδανικά για να προσθέσετε έξτρα πόντους στις πρωινές εμφανίσεις σας αλλά και για να αναδείξετε το βραδινό σας λουκ παίζοντας με τα έντονα χρώματα. Η τάση animal print αποθεώθηκε και στις φετινές διεθνείς πασαρέλες για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2012/ 13. Ένα κόσμημα με animal διάθεση μπορεί να δώσει στο look σας τον δυναμισμό και την άγρια γοητεία που χρειάζεστε!

Για περισσότερη έμπνευση επισκεφθείτε το www.pandora.net.

Όλες τις συλλογές μπορείτε να βρείτε στα PANDORA Concept Stores:
• Ερμού 7, Σύνταγμα 2103229930 • Αγγ. Μεταξά 10 , Γλυφάδα 2108949650
• Μητροπόλεως 88, Θεσσαλονίκη 2310241225 και σε επιλεγμένα καταστήματα
σε Ελλάδα και Κύπρο.

Read More

And More