Πως να ντυθείς άνετα και απλά χωρίς να χάσεις το στιλ σου!

Θέλεις να είσαι στιλάτη, αλλά δεν αντέχεις τα τακούνια και τα στενά ρούχα. Θέλεις να είσαι καλοντυμένη, αλλά θέλεις να είσαι και χαλαρή. Και φυσικά η μόδα έχει την ανάλογη πρόταση!

H μόδα πολλές φορές μοιάζει σαν να είναι εκεί με σκοπό να σε βασανίσει όχι μόνο γιατί αν θέλεις να ντυθείς με τη τελευταία της λέξη πρέπει να δώσεις μία μικρή περιουσία αλλά και γιατί τα ρούχα και τα παπούτσια δεν μοιάζουν να είναι και τα πιο άνετα στον κόσμο.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχεις διαβάσει πως τα γοβάκια Louboutin σε κάνουν να υποφέρεις μετά από κάποια ώρα και τον δημιουργό του να λέει πως αυτή είναι η γοητεία τους. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχεις δει κάποια επώνυμη να μην μπορεί να κουνηθεί μέσα στα πολυτελή υφάσματα που φοράει ή ακόμη θυμήσου κι εσένα όταν φοράς τα “καλά” σου και δεν βλέπεις την ώρα να τα πετάξεις από πάνω σου, να βάλεις φόρμες και να περπατήσεις ξυπόλητη.

Με το άρθρο μου αυτό λοιπόν θέλω να σου πω πως φέτος η μόδα σου δίνει τη λύση. Όμορφα στιλάτα ρούχα και παράλληλα άνετα.


Βασικός κανόνας: Επέλεξε υφάσματα εύκολα και χαλαρά που δεν θα σε ζεσταίνουν ενώ οι γραμμές των ρούχων σου φρόντισε να είναι ανάλαφρες.


Hermes

Eπέλεξε τη μακριά φούστα που φέτος είναι της μόδας και συνδύασέ την με ένα βαμβακερό πουλόβερ, t-shirt ακόμη και πουκάμισο δεμένο στη μέση. Το αποτέλεσμα θα σου προσφέρει και άνεση και δεν θα σε κάνει να χάσεις το στιλ σου.

TIP: Φόρεσε τη μακριά σου φούστα με σανδάλια ή εσπαντρίγες.


Kenzo

Το μακρύ αέρινο φόρεμα είναι πολυ θηλυκό κομμάτι και αν το επιλέξεις σε έντονο χρώμα τότε το τελευταίο πράγμα που μπορείς να καταφέρεις είναι να περάσεις απαρατήρητη.

TIP: Αν θέλεις να δώσεις ύψος στο στιλ σου φόρεσε τις πλατφόρμες σου που σίγουρα είναι το πιο άνετο ψηλό ζευγάρι παπούτσια που έχεις.


Paul&Joe

Ένα σύνολο που και άνεση θα σου παρέχει και στιλ, ενώ μπορεί να φορεθεί ακόμη και σε βραδινή έξοδο. Μία αέρινη φαρδιά παντελόνα σε συνδυασμό με ένα τοπ σε loose γραμμή θα δεις πως τελικά ήταν μία σωστή στιλιστική κίνηση.

TIP: Συνδύασε την παντελόνα σου με μία κομψή πλατφόρμα ώστε να δώσεις ύψος και θα δεις πως δεν θα στερηθείς λεπτό την άνεσή σου.


Stella McCartney

Αυτές οι “πιτζάμες” φέτος είναι πολύ επίκαιρες κι αυτή τη φορά σου προτείνω να κάνεις το trend επιλέγοντας μία μονόχρωμη ολόσωμη φόρμα. Το στιλ αυτό είναι μία πολύ κομψή επιλογή για το βράδυ.

TIP: Απόφυγε τις εσπαντρίγες. Προτίμησε τα σανδάλια.


Alberta Ferretti

Αποκλείεται να μην σου έχει τύχει: Να αναρωτηθείς δυνατά “τι να βάλω σήμερα” και να πάρεις την απάντηση από κάποιον που σε άκουσε “μία μπλούζα και μία φούστα”. Πολλές φορές το ρόλο της φούστας καλύπτει το παντελόνι αλλά καλοκαίρι είναι, ας μην το παρακάνουμε. Φόρεσε λοιπόν τη φούστα σου σε χαλαρή γραμμή και συνδύασέ την με ένα τοπ που θα κολακεύει το σώμα σου και δεν θα είναι υπερφίαλο.

TIP: Επέλεξε σανδάλια ώστε να κάνεις τα πόδια σου να φαίνονται κομψά.


Calvin Klein Collection

Σίγουρα δεν υπάρχει κάτι πιο άνετο, πιο δροσερό και πιο εύκολο να φορέσεις από ένα φόρεμα σε ίσια γραμμή. Απόφυγε αυτά που τονίζουν τις ατέλειες στην περιφέρεια και θα δεις πόσο γρήγορα θα είσαι ντυμένη χωρίς να χάνεις ούτε λεπτό με περίεργους συνδυασμούς.

TIP: Στα φορέματα είναι καλό να δίνεις πινελιές θηκυκότητας με ψηλές πλατφόρμες ή σανδάλια σε κομψή γραμμή.

Read More

And More