Tα σορτσάκια του καλοκαιριού! Ποιά ταιριάζουν καλύτερα σε εσένα και πως να τα φορέσεις!

Ιούνιος και το καλοκαιράκι έχει αρχίσει να μπαίνει για τα καλά στη ζωή μας! Ζέστη, ήλιος, θάλασσα είναι τα πρώτα που σου έρχονται στο μυαλό ενώ μαζί τους σκέφτεσαι ηλιοκαμμένο σώμα, ρούχα δροσερά, αέρινα που φέρνουν μαζί τους μια ξεγνοιασιά. Η εποχή αυτή έχει πολλά καλά, ένα εκ των οποίων είναι ο προσωρινός αποχαιρετισμός των παντελονιών και όλων αυτών των ρούχων που φαντάζουν ανυπόφορα και μόνο ως ιδέα να τα φορέσεις. Τη θέση τους έρχονται να πάρουν οι βερμούδες και τα σορτς που και εσένα δεν ζεσταίνουν και μεγάλη χαρά στα αγόρια φέρνουν.

Σορτσάκια λοιπόν και πρέπει να σου πω πως δεν υπάρχει γυναίκα, ανεξαρτήτως αναλογιών, που να μην φοράει το καλοκαίρι! Έστω μία κομψή βερμούδα. Μπορεί ως ρούχο το σορτσάκι να σου μοιάζει απλοϊκό, αλλά δεν είναι. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή, αφού παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η ποιότητά του, το στιλ του, αλλά και ο τρόπος που θα το φορέσεις ώστε να έχει το ιδανικότερο για εσένα αποτέλεσμα.

To TLIFE συγκεντρώνει για εσένα όλα τα σορτσάκια των οίκων μόδας και σου δίνει ιδέες για τις γραμμές του φετινού καλοκαιριού. Φυσικά έχουμε και τα tips για το τι να προσέξεις.


Από αριστερά: Balmain, Chanel, Louis Vuitton

Tα καυτά σόρτς είναι τόσο sexy και όμορφα, που κάθε φορά που τα βλέπεις θέλεις να τα φορέσεις ελπίζοντας πως όταν σε δεις στον καθρέφτη θα μοιάζεις ακριβώς όπως οι απεικονιζόμενες! Η αλήθεια όμως είναι σκληρή, αφού είναι ελάχιστες αυτές που μπορούν να φορέσουν αυτό το συγκεριμένο καυτό σορτς και να κυκλοφορήσουν έξω χωρίς να προκαλέσουν χειροκροτήματα. Και τι εννοώ; Δεν είναι μόνο ότι προϋποθέτει άψογες αναλογίες, είναι πως απότελεί ιδανική επιλογή για τα κορίτσια με σωματότυπο Petite. Δηλαδή, όχι έντονες καμπύλες στο σώμα και φυσικά νεαρές στην ηλικία.

TIP: Απλά απαγορεύεται να το φορέσεις και να βγεις έξω αν είσαι άνω των 25, ενώ σε καμια περίπτωση δεν μπορείς να το φορέσεις σε εργασιακό χώρο, σε σχολή ή οπουδήποτε θέλεις να σε προσέξουν ουσιαστικά. Όταν το δοκιμάσεις σιγουρέψου πως έχεις κοιτάξει το πίσω μέρος του σώματος σου στον καθρέφτη.


Από αριστερά: Versace, Emilio Pucci, Yudashkin

Είναι κοντά, πολλές θα τα χαρακτήριζαν κι αυτά καυτά παρ’ όλα αυτά είτε έχουν περισσότερο αέρα, είτε απλά καλύπτουν ένα μικρό κομμάτι ψηλά στα πόδια σου θέλω να σου πω, πως κι αυτά προυποθέτουν σωστές αναλογίες χωρίς να απευθύνονται σε μία και μόνο κατηγορία γυναικών. Αν έχεις τα σωστά πόδια τότε μπορείς να φορέσεις ένα τέτοιο σορτσάκι και να το συνδυάσεις με ένα πουκάμισο ή μια μπλούζα αρκετά loose.

TIP: Αν τα πόδια σου έχουν τα ψωμάκια τους φρόντισε το σορτσάκι να καλύπτει τους προσαγωγούς σου ή απλά να μην στενεύει στο τελείωμα του ώστε να μην τονίσει ατέλειες.


Από αριστερά: D-Squared, Michael Kors, Paul&Joe

Τα casual σορτσάκια είναι η πιο άνετη επιλογή που μπορείς να έχεις για μέσα στο καλοκαίρι. Ένα τζιν σορτσάκι πλέον θεωρείται κλασικό κομμάτι στην ντουλάπα μας και έξυπνα συνδυασμένο μπορεί να μεταμορφωθεί από casual σε super glam. Επίσης, φέτος μπορείς να επιλέξεις γήινες αποχρώσεις κάνοντας ένα safari look που είναι αρκετά επίκαιρο.

ΤΙP: Αν δεν θέλεις να κάνεις υπερβολές επίλεξε φλατ σανδάλια, εσπαντρίγες, ακόμη και παπούτσια converse σε καθημερινή βάση. Θυμήσου πως τα πόδια φαίνονται πιο μακριά με πλατφόρμες σε γήινες αποχρώσεις.


Από αριστερά: Isabel Marant, Viktor&Rolf, Guy Laroche

Οι βερμούδες είναι απόλυτα chic αν τις επιλέξεις στη σωστή ύφανση και στιλ. Επίλεξε μία υφασμάτινη, μεταξωτή ακόμη και τζιν και συνδύασέ την με κομψά τοπ και ψηλά παπούτσια, ώστε να δώσεις αυτή την θηλυκή πινελιά που θα το αναδείξει.

ΤΙP: Απόφυγε να τη συνδυάσεις με σανδάλια που δένουν στον αστράγαλο, αφού θα κάνουν τα πόδια σου να μοιάζουν κοντύτερα. Βρες μου έναν λόγο που θέλεις να σου συμβεί αυτό…

Read More

And More