How to… Sexy! Tα 10 μυστικά που θα τονώσουν το sex appeal σου!

Κακά τα ψέματα καλή η μόδα, καλό το στιλ αλλά θέλουμε να αρέσουμε και στα αγόρια τα οποία δείχνουν να εκτιμούν έντονα τις sexy εμφανίσεις και να μην αναγνωρίζουν καμία από τις προσπάθειές σου να είσαι very in fashion. Προς Θεού δεν πρόκειται να σου πω να γίνεις μοναδικά αποκαλυπτική, ούτε η κοπέλα που με την εμφάνισή της φωνάζει από μακριά “προσέξτε με”. Θα σου δώσω απλά μερικά tips ή μυστικά αν θέλεις που μετά από συζήτηση με άντρες αλλά και εμπειρικά κρίνοντας τραβούν την προσοχή τους και σε κάνουν ακόμη πιο ποθητή.

Σημείωσε πως πολλές φορές όσο λιγότερα δείχνεις τόσο πιο πολύ τους εξιτάρεις τη φαντασία άρα οι εμφανίσεις “φωτιά” σίγουρα δεν θα τους κάνουν να δυσανασχετήσουν αφού άμα δεν είσαι η κοπέλα τους με χαρά μεγάλη να βγεις και γυμνή έξω αλλά σου το λέω και σου το υπογράφω μικρές δόσεις σάρκας σε κοινή θέα τους κάνουν να φαντάζονται πολλά -περισσότερα από όσα νομίζεις- και έχουν καλύτερα αποτελέσμα από τις υπερβολικές αποκαλύψεις.

Ποια είναι λοιπόν αυτά τα μυστικά που αν τα προσαρμόσεις στο ντύσιμό σου θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα γύρω σου!

Καταρχάς, να θυμάσαι πως έπειτα από έρευνες ο χρυσός κανόνας του sexy, η σωστή δοσολογία είναι 60% ντυμένο και 40% γυμνό.


Balmain

Αν τα πόδια σου το επιτρέπουν μία mini φούστα είναι αναμφισβήτητα η πρώτη και πιο sexy επιλογή. Τα αγόρια δείχνουν να εκτιμούν πάρα πολύ τα γυμνά πόδια που σημαίνει απόφυγε τη χρήση καλσόν. Συνδύασέ τη με ψηλά τακούνια που θα αναδείξουν τα άκρα σου και θα σε κάνουν να δείχνεις ακόμη πιο ψηλή.

TIP: Σίγουρα πιο sexy επιλογή είναι οι στενές φούστες που τονίζουν τις καμπύλες. Μην αποκλείεις όμως το ενδεχόμενο να επιλέξεις και μία σε ανοιχτή loose γραμμή που κάνει λίγο πιο girly… 😉


Blumarine

Υπάρχουν κάποια υλικά όπως είναι το βινίλ και το δέρμα που εξιτάρουν τη φαντασία τους. Οι επιλογές που έχεις δεν περιορίζονται μόνο σε φόρεμα αλλά και σε φούστα ή σορτς.

TIP: Μην το παρακάνεις με τα total leather looks.


Givenchy

Δεν υπάρχει άντρας εκεί έξω που να μην σου πει να φορέσεις κολάν! Τους προκαλούν μανία αφού τονίζουν τους γλουτούς και εξιτάρουν τη φαντασία. Παρ’ όλα αυτά ως γυναίκα θα σου πω πως η επιλογή υφασμάτινου κολάν σε βραδινή έξοδο δεν με ενθουσιάζει οπότε σου προτείνω να επιλέξεις εφαρμοστά παντελόνια που είναι παντοδύναμα.

TIP: Η Άνοιξη επιβάλλει το χρώμα! Επέλεξε παντελόνια που εφαρμόζουν σε χρώμα ενώ αποθέωση του sex appeal είναι το λευκό!


Lanvin

Θηλυκά φορέματα! Καλώς ή κακώς είμαστε κορίτσια και τα αγόρια εκτιμούν και αγαπούν πολύ τη φύση μας όταν αυτή τονίζεται μέσα από κοριτσίστικα φορέματα, ανάλαφρα υφάσματα και αέρινες γραμμές.

TIP: Συνδύασε mini φορέματα με ψηλά πέδιλα, κράτησε τσάντα clutch, άφησε τα μαλλιά σου ελεύθερα, περιοποιήσου τα άκρα σου και το αποτέλεσμα αποκλείεται να σε απογοητεύσει.


Guy Laroche

Αν βγαίνεις έξω και βλέπεις πως ο αγώνας γίνεται στήθος με στήθος αφού οι άντρες υπερ-εκτιμούν το εντυπωσιακό μπούστο… σου προτείνω για να γλιτώσεις τα έξοδα της αισθητικής επέμβασης που ενδεχομένως σκέφτεσαι απλά να αφαιρέσεις το σουτιέν σου. Αν το στήθος σου επιτρέπει να μην το φοράς κάν’ το. Θα είναι το ίδιο σέξι όσο ένα πλούσιο μπούστο. (Προσοχή! Το παραπάνω ενδείκνυται για πολύ μικρό στήθος. Διαφορετικά το αποτέλεσμα θα είναι χυδαίο)

TIP: Απόφυγε να μην φορέσεις σουτιέν αν η μπλούζα σου είναι διαφανής ή λευκή αφού καμιά μας δεν θέλει να κυκλοφορεί έξω γυμνή.


Miu Miu

Αν έχεις μπούστο που αξίζει χειροκρότημα τόνισέ το με μπλούζες με V αλλά και με σουτιέν που θα κάνουν τα αγόρια να χάσουν τα λόγια τους.

TIP: Μην το παρακάνεις! Η επιτυχία κρίνεται πάντα στη σωστή δοσολογία.


Paul&Joe

Τόνισε τη μέση σου με λεπτές -κομψές ζώνες. Οι άντρες αγαπούν τη γυναικεία σιλουέτα και της καμπύλες της οπότε δεν είναι και τόσο μεγάλος κόπος να προσθέσεις στην μπλούζα ή στο σύνολό σου ένα διακριτικό ζωνάκι.

TIP: Eπέλεξε κομψές ζώνες ακόμη και αλυσίδα χρυσή που είναι τελευταία λέξη της μόδας.


Kanye West

Γνωρίζεις ήδη πως οι εξώπλατες μπλούζες λειτουργούν σαν μαγνήτης. Γιατί δεν δοκιμάζεις μία από τις τάσεις της εποχής που θέλουν να να βγάζεις την κοιλίτσα σου έξω; Και για να μην σου φανεί υπερβολικό σου λέω πως η εμφάνιση ενός μικρού κομματιού από την κοιλιά ή τα κόκκαλα της λεκάνης θα τον κάνουν να σε προσέξει.

ΤΙP: Aν επιλέξεις να δείξεις ένα μικρό μέρος της κοιλιάς σου μην το κάνεις με πολύ κοντή φούστα αφού μάλλον το αποτέλεσμα θα είναι υπερβολικό.


Salvatore Ferragamo

Επέλεξε κομψά πέδιλα! Οι άντρες αγαπούν τα θηλυκά – κομψά πέδιλα που αναδεικνύουν τη θηλυκότητά μας ενώ απεχθάνονται τις πλατφόρμες και οτιδήποτε “σκληρό” ή κοινώς χοντροκομένο.

TIP: Επιβάλλεται να έχεις περιποιημένα άκρα! Τα αγόρια τα παρατηρούν περισσότερο από ότι φαντάζεσαι. Και το σχολιάζουν κιόλας, να ξέρεις.

Και για το τέλος άφησα το σημαντικότερο. ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ! Σιγουριά, αέρας… Μια γυναίκα που εκπέμπει αυτοπεποίθηση είναι σέξι ακόμα κι όταν δεν αποκαλύπτει τίποτα και αποκλείεται να περάσει απαρατήρητη. Αν εσύ πιστεύεις πως είσαι σέξι, τότε όλοι θα σε βλέπουν σέξι. Αν εσύ νιώθεις όμορφη, τότε θα είσαι όμορφη για όλους. 🙂

Read More

And More