“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Συγχαρητήρια για τη στήλη σας! Θα παρευρεθώ σε μια μεσημεριανή βάφτιση στην Αθήνα και σκεφτόμουν να φορέσω την ολόσωμη φόρμα της φωτογραφίας. Πως σας φαίνεται; Μήπως λίγο υπερβολική για την περίσταση; Επίσης αν συμφωνείτε με την επιλογή μου, μπορείτε να μου προτείνετε παπούτσια, κοσμήματα, χρώμα νυχιών και ιδέες για τα μαλλιά; Σας ευχαριστώ.

Απάντηση
Φίλη μας η ολόσωμη φόρμα είναι πολύ ok για την περίσταση σου αρκεί να μην κάνεις υπερβολές και την φορτώσεις παραπάνω. Δεν θα βάλεις καθόλου κοσμήματα και θα την συνδυάσεις με nude πέδιλα. Tα μαλλιά σου άφησέ τα σε χαλαρούς κυματισμούς και σε mani κάνε ένα natural color. Δώσε χρώμα κρατώντας ένα color clutch, π.χ. πράσινο ή κίτρινο.

Eρώτηση
Καταρχήν συγχαρητήρια για τη στήλη σας. Η δική μου ερώτηση είναι λίγο διαφορετική. Παντρεύομαι τον επόμενο μήνα με πολιτικό γάμο και γενικά δεν είμαι του πολύ φρού φρού και λούσου, αλλά της πιο casual εμφάνισης. Θα ήθελα να βρώ λοιπόν ένα μακρύ φόρεμα κόκκινο ή κοραλί για αυτήν τη μέρα χωρίς βολάν αν γίνεται. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια μαγαζιά;

Απάντηση
Φίλη μας μπορείς να πας στο Αttica που έχει πάρα πολλά corners και να δεις εκεί πολλές επιλογές. Αν θες την γνώμη μας αφού έχεις καταλήξει ακριβώς στο τι θες να βάλεις, μπορείς να ράψεις ένα φόρεμα για εκείνη την ημέρα όπως το έχεις φανταστεί!

Ερώτηση
Καλησπέρα. Θέλω να πάω σε μια βάπτιση όπου κουμπαρά είναι η φίλη μου. Είμαι 22 ετών, μελαχρινή, 1,65 ύψος και 64 κιλα. Έχω καμπύλες και δεν προτιμώ τις φαντεχτερες αποχρώσεις.Τι μου προτείνετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση
Καλησπέρα! Μία πολύ safe εμφάνιση είναι παντελόνι σε crop γραμμή. με ένα ωραίο top σε αποχρώσεις που θες εσύ. Ιδανικά μαύρο παντελόνι και ένα λευκό top με χρυσό κολιέ και ωραία πέδιλα.

Ερώτηση
Είμαι καλεσμένη σε γάμο. Με μπλε φόρεμα midi πλισσέ,τι παπούτσια και τι αξεσουάρ να βάλω;

Aπάντηση
Με το φόρεμα σου συνδύασε metallic αξεσουάρ για να κάνει ωραία αντίθεση. Επέλεξε ασημένια ή χρυσά πέδιλα και κράτησε ένα clutch με πολλά χρώματα και silver details.

Eρώτηση
Καλησπέρα. Αρχές Ιουλίου έχω ένα γάμο σε χωριό. Τι θα μπορέσω να φορέσω για την συγκεκριμένη περίσταση και τι παπούτσια; Ψηλά η flat; Ευχαριστώ.

Απάντηση
Φίλη μας, σε ένα γάμο σε χωριό μπορείς να βάλεις ένα φόρεμα σε midi γραμμή, μία ολόσωμη φόρμα ή φόρεμα σε mini chicμήκος και πλατφόρμες. Όχι όμως πολύ ψηλές! Γενικά έχεις επιλογές απλά πρόσεξε να μην είναι πολύ island summer το look και απόφυγε τα έντονα χρώματα!

Ερώτηση
Καλησπέρα! Είμαι 26 χρονών και θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με το τι αξεσουάρ, τσάντα και παπούτσια αλλά και μαλλιά θα μπορουσα να συνδυάσω με το σύνολο που σας στέλνω.
Υ.Γ.1: Είναι γάμος κοντινού συγγενικού προσώπου.
Υ.Γ.2: Λατρεύω τα μαύρα mules.
Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Απάντηση
Φίλη μας, τα μαύρα mules είναι τέλεια επιλογή για τον γάμο με αυτό το σύνολο. Μπορείς να προσθέσεις χρώμα με ένα color clutch, ενώ τα μαλλιά σου αφού δεν είναι πολύ μακριά, άφησέ τα κάτω σε χαλαρό look!

Ερώτηση
Καλησπέρα! Αρχές Ιουλίου έχω ένα γάμο σε ένα χωριό και θα ήθελα την πολύτιμη βοήθειά σας!
Σκέφτομαι να βάλω μια λευκή αέρινη ζιπ κιλότ ή ριγέ ασπρόμαυρη. Θα ήθελα να μου πείτε τι μπορώ να βάλω από πάνω και με τι αξεσουάρ να τη συνδυάσω. Το μεγαλύτερο πρόβλημά μου όμως είναι με τι παπούτσι, διότι έχω κάνει μια επέμβαση στο δάχτυλο και είναι αντιαισθητικό το αποτέλεσμα, όποτε θέλω κλειστό και όχι ανοιχτό. Γίνεται μέσα στο καλοκαίρι να φορέσω κάτι τέτοιο; Tι μου προτείνετε;

Απάντηση
Φίλη μας και στις δύο επιλογές σου πάει ένα ωραίο κοραλί top σε γραμμή που θες, ή lingerie ή crop top. Tώρα για το παπούτσι μην αγχώνεσαι. Μπορείς να συνδυάσεις γόβες ή mules σε άνετη γραμμή σε λευκή ή metallic απόχρωηση!

And More