10 stylish look για τις πρώτες φθινοπωρινές ημέρες!

Το καλοκαίρι θεωρητικά τελειώνει με τον ερχομό του Σεπτέμβρη, αλλά στην πραγματικότητα το τέλος του μας γίνεται πραγματικά αισθητό όταν έρχεται εκείνο το απόγευμα της Κυριακής που πακετάρουμε τα λεπτά μας τοπ, τις μίνι φούστες και τα slip-dresses για να κάνουμε χώρο στην ντουλάπα μας. Σίγουρα, χαιρόμαστε με το να επαναφέρουμε τα καρό, τα μάλλινα και τα δερμάτινά μας, αλλά υπάρχει κάτι που μας κάνει να δυσκολευόμαστε πραγματικά να αποχωριστούμε τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά αντικείμενα. Σήμερα λοιπόν είμαστε στην ευχάριστη θέση να σου ανακοινώσουμε ότι αυτό το φθινόπωρο δεν χρειάζεται να το κάνεις. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να παρατείνεις τη διάρκεια ζωής των κομματιών σου για το ζεστό καιρό και να τα μεταφέρεις στο φθινόπωρο.
Από τα ελαφριά μεταξωτά φορέματα σου μέχρι το shirt-dress αλλά και το τζιν σορτσάκι σου, μετακινήσου προς τα κάτω για να δεις κι εσύ πως να δώσεις μια άλλη ώθηση στα καλοκαιρινά σου fashion items και να τα μετατρέψεις σε stylish looks για το φθινόπωρο!


Φόρεσέ το tank-top σου σε συνδυασμό με ένα loose jeans και ολοκλήρωσε το σύνολό σου με ένα ζευγάρι mules και ένα κοντό κιμονό.


Πως να φορέσεις τώρα το τζιν σορτς σου; Με ένα μακρυμάνικο εμπριμέ τοπ και γόβες με mid-heel.


Δώσε φθινοπωρινό vibe στο σύνολό σου με φόρεμα και ψηλοτάκουνα πέδιλα προσθέτωντας από πάνω ένα βελούδινο σακάκι.

Ποιος λέει ότι πρέπει να σταματήσεις να φοράς το αγαπημένο σου slip-dress; Φόρεσέ το τώρα με ένα ελαφρύ πανωφόρι και αργότερα με ένα μάλλινο παλτό.


Φόρεσε ένα cropped jeans με ένα τοπ με τιραντάκι και ολοκλήρωσε το look με ένα διαφανές μαντό και μπεζ αξεσουάρ.

Άλλος ένας τρόπος να φορέσεις το slip-dress σου είναι να το συνδυάσεις με ένα μακρυμάνικο τοπ φορεμένο από μέσα. Αργότερα μη διστάσεις να το φορέσεις ακόμα και με πουλόβερ.

Φόρεσε το maxi φλοράλ φόρεμά σου με sneakers και denim jacket.


Φόρεσε το bustier-top σου πάνω από ένα μακρυμάνικο φόρεμα.


Φόρεσε τώρα ένα σύνολο με τζιν σορτς και t-shirt προσθέτωντας από πάνω ένα μακρύ blazer και ολοκλήρωσε το look με ένα ζευγάρι hiking boots.


Φόρεσε το shirt-dress σου και αντικατάστησε τα σανδάλια με ένα ζευγάρι μπότες με χοντρό τακούνι.


Read More

And More