Bella και Gigi Hadid: Η ξαδέρφη τους είναι plus size model

Εάν έχεις ποτέ αναρωτηθεί πως γίνεται η οικογένεια Hadid είναι τόσο τυχερή και να έχει τόσο καλά γονίδια κι εσύ να είσαι αδικημένη από τη φύση, τότε θα πρέπει να συνεχίσεις να διαβάζεις γιατί τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Οκ, η Bella, η Gigi, η μαμά τους η Yolanda και ο αδερφός τους, που ασχολείται επαγγελματικά με το modeling, είναι πανέμορφοι και με αξιοζήλευτα σώματα. Τα αδέρφια όμως, έχουν μια ξαδέρφη που έτυχε να πάρει μόνο τα γονίδια της ομορφιάς και όχι τόσο τα καλά “σωματικά” γονίδια.

Η 18χρονη Joann van den Herik είναι η κόρη ενός από τα αδέλφια της Yolanda Hadid και μόλις υπέγραψε την πρώτη της δουλειά και κατάφερε να συνεργαστεί με το πρακτορείο UK Model Management. Καταλαβαίνεις βέβαια ότι η ίδια εργάζεται σαν plus size model.

Είναι αναμφισβήτητα πανέμορφη και με ομοιόμορφες καμπύλες που την κάνουν να φαίνεται sexy και όχι με παραπάνω κιλά! Ειδικά, αν έχει την τύχη που έχουν και τα ξαδέρφια της, τότε σίγουρα θα τη δούμε να κάνει μια λαμπρή καριέρα στο χώρο του modeling, έστω και σαν plus size model… είναι της μόδας εξάλλου!

Read More

And More