Chanel: Το νέο Métiers d’Art show που μάγεψε το κοινό

Μετά το Σάλτσμπουργκ, τη Ρώμη και το Ritz Paris, η CHANEL παρουσίασε τη συλλογή Métiers d’art στο Αμβούργο της Γερμανίας. Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε στο θεαματικό Elbphilharmonie, ένα πραγματικό έργο αρχιτεκτονικής που σχεδιάστηκε από τον Jacques Herzog και τον Pierre de Meuron και βρίσκεται στην καρδιά του λιμανιού του Αμβούργου. Κάθε χρόνο, μέσα από την δεξιοτεχνία του Karl Lagerfeld, η συλλογή CHANEL Métiers d’art, τιμά την εξαιρετική savoir-faire της CHANEL Métiers d’art, μεταξύ των οποίων βρίσκονται τα κεντήματα Maison Lesage και Atelier Montex, τα φτερά Lemarié, τα παπούτσια Shooaker Massaro και τα καπέλα Maison Michel.

Μια ορχήστρα από 35 άτομα έπαιξε μουσική, καθώς τα μοντέλα περπατούσαν φορώντας oversized πουλόβερ, παντελόνια με ιδιαίτερα κουμπιά και καπέλα που θύμιζαν το ναυτικό.

Τα διάσημα κοστούμια του οίκου από tweed ύφασμα συνοδεύτηκαν από ένα ναυτικό κολάρο και τη νέα hot τσάντα της Chanel. Αυτά τα tweed είναι δημιουργημένα στο χέρι από ειδικούς και αυτήν τη φορά προστέθηκαν μεταλλικές λάμψεις που έκανα αυτό το ύφασμα παύλα σήμα κατατεθέν του οίκου, ακόμα πιο ιδιαίτερο.

Μπορεί ο οίκος να μένει πιστός στις ασπρόμαυρες αντιθέσεις, από τη συλλογή όμως δεν έλειψαν και τα πολύχρωμα σύνολα που μας παρέπεμπαν στη δεκαετία του 70. Οι oversized γραμμές και τα πλεκτά συνέχιζαν να πρωταγωνιστούν, όπως και στην αρχή του show.

Οι glam εμφανίσεις από βελούδο, τούλι, δαντέλα και sequin έκλεψαν την παράσταση και μάγεψαν το κοινό με την φινετσάτη αισθητική τους.

Read More

And More