Η Sarah Jessica Parker αποκαλύπτει το μοναδικό πράγμα για το οποίο μετανιώνει για το γάμο της

H Sarah Jessica Parker θα μπορούσε να είναι περισσότερο γνωστή για το περίτεχνο λευκό νυφικό που φόρεσε στο γάμο της με τον Mr Big στο Sex and the City. Αλλά για το γάμο στην πραγματική ζωή της με το Μάθιου Μπρόντερικ το 1997, φόρεσε ένα μαύρο Morgane Le Fay φόρεμα. Η επιλογή του να φορέσει ένα μαύρο νυφικό ήταν τόσο κομψή, όσο και αξέχαστη, αλλά σε μια νέα συνέντευξή της, η Parker λέει ότι έχει πραγματικά μετανιώσει.
Στο Watch What Happens Live, η ηθοποιός είπε στον Andy Cohen την πραγματική ιστορία πίσω από το ρίσκο μόδας που πήρε. “Ω, μακάρι να ήταν επειδή ήμουν badass”, είπε. “Εγώ απλά δυσκολευόμουν να δαπανήσω πολύ χρόνο ψάχνοντας για ένα γαμήλιο φόρεμα. Υπήρχε ένα κατάστημα που μου άρεσε, και εγώ απλά πήγα και πήρα ό, τι είχε στην κρεμάστρα».

“Αν παντρευόμουν το 2016, δεν θα επέλεγα μαύρο. “Θα ήθελα να το κάνουμε διαφορετικά», είπε. Πίσω στο 2009, είπε στην εκπομπή Today ότι ο λόγος που το φόρεσε ήταν για να μην τραβήξει την προσοχή στον εαυτό της. Αυτό μπορεί επίσης να ήταν ένας λόγος, επειδή ο γάμος ήταν μια έκπληξη για όλους, πέρα από το ζευγάρι. Κάλεσαν 100 άτομα στη Νέα Υόρκη με την πρόφαση ότι ήταν ένα πάρτι, μόνο για να παρακολουθήσουν το γάμο τους στο Angel Orensanz Synagogue.
“Σήμερα, θα φορούσα λευκό” είπε η ίδια στο show. “Θα φορούσα ένα όμορφο, κατάλληλο νυφικό, όπως θα έπρεπε να είχα φορέσει εκείνη την ημέρα.” Και όπως είχε πει στο Martha Stewart Wedfdings το 2015, θα ήθελε ένα “Oscar de la Renta φόρεμα με τσέπες κάτω από τη μέση, ένα πολύ εφαρμοστό μπούστο και μια τεράστια φούστα, από ταφτά και σατέν Duchesse.”
Αλλά αν ένα φόρεμα είναι το μόνο που μετανιώνε για το γάμο της, είναι αρκετά μικρής σημασίας , ακόμα κι αν είναι ένα style icon αυτές τις μέρες. Αυτή και ο Broderick είναι έτοιμοι να γιορτάσoυν την 20η επέτειο τους, οπότε αν νιώθει έτσι, θα ήταν η τέλεια ευκαιρία για να φορέσει ένα λευκό φόρεμα.

Read More

And More