Το AVENUE Mall έχει γενέθλια και μας περιμένει να το γιορτάσουμε με εκπλήξεις και δώρα

Στον ελεύθερο χρόνο μου θέλω να τα συνδυάζω όλα! Φίλους, οικογένεια, ψώνια για εμένα, δώρα, αγορές για το σπίτι, διασκέδαση, φαγητό, ποτό! Όλα αυτά πρέπει να “χωρέσουν” μέσα σε λίγες ώρες και αν είναι δυνατό σε ένα μέρος. Οπότε πάντα κινούμαι στη φιλοσοφία “όλα σε ένα” και πάντα προσπαθώ να βρω ένα μέρος που να καλύπτει αυτόν τον ακαταμάχητο συνδυασμό. Και -ναι- το βρήκα!

Το AVENUE Mall στο Μαρούσι κατάφερε να καλύψει όλες τις ανάγκες, και όχι μόνο τις δικές μου! Είμαι σίγουρη ότι θα καλύψει και τις δικές σου. Είναι ιδανικό για τις εργαζόμενες γυναίκες, μητέρες ή μη, για τους εργαζόμενους μπαμπάδες ή μη, για όλη την οικογένεια που θέλει να βολέψει τα πάντα στο λιγοστό χρόνο που διαθέτει. Ναι, το AVENUE Mall είναι η απάντηση στις δικές μας προσδοκίες.

Που βρίσκεται!
Βρίσκεται στο πιο κεντρικό σημείο της Λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι, οπότε ακόμα και αν δεν ξέρεις που είναι, σίγουρα δεν θα χαθείς. Έχεις αμάξι; Μπορείς να πας πανεύκολα και να το παρκάρεις στο τεράστιο parking που διαθέτει και να απολαύσεις χωρίς στρες τη βόλτα σου. Δεν έχεις αμάξι και θέλεις να πας με τα μέσα μαζικής μεταφοράς; Μην αγχώνεσαι! Έξω ακριβώς υπάρχει στάση λεωφορείου και σίγουρα κάποιο από αυτά που περνούν θα σε βολέψει!

To AVENUE είναι το αγαπημένο μου εμπορικό κέντρο γιατί όσο κουρασμένη κι αν είμαι μπορώ εύκολα να “γυρίσω” στα δύο επίπεδα που διαθέτει και να βρω αυτό που ψάχνω γρήγορα. Είναι φωτεινό και ευρύχωρο, με ευχάριστα χρώματα και θέα προς τα έξω, από παντού. Ο χώρος αποπνέει μια ζεστασιά και μάλιστα τώρα στις γιορτές θυμίζει στολισμένο σπιτικό!

Τι καταστήματα περιέχει!
Αν αναρωτιέσαι τι θα βρεις μέσα σε αυτό, φυσικά και σου έχω απάντηση! Θέλεις Σούπερ Μάρκετ; Το τεράστιο και ολοκαίνουργιο κατάστημα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ σε περιμένει σε 2 επίπεδα και βρίσκεις πραγματικά ό,τι χρειάζεσαι! Θέλεις ρούχα, παπούτσια, για σένα, για την υπόλοιπη οικογένεια; Στα 60 επώνυμα καταστήματά του, βρίσκεις ότι αναζητάς. Θέλεις στολίδια τώρα στις γιορτές, θέλεις δώρα, θέλεις καλλυντικά, κομμωτήριο, φαρμακείο, ΕΛ.ΤΑ, πλυντήριο για το αυτοκίνητο, τσαγκάρη; Εφημερίδες; Ό,τι θέλεις το βρίσκεις εκεί.

Ο Παράδεισος των παιδιών!
Έχεις παιδιά, ανίψια, βαφτιστήρια; Το AVENUE είναι το ιδανικό μέρος για τους μικρούς μας φίλους! Ο τεράστιος Παιδότοπος Volta, θα γίνει ο δικός τους Παράδεισος όπου θα διασκεδάσουν, όσο εμείς πίνουμε τον καφέ μας. Επιπλέον, υπάρχει το εντυπωσιακό Carousel (θα θέλεις κι εσύ να ανέβεις πάνω) και τα χνουδωτά αλογάκια που βρίσκονται στο ισόγειο και μπορούν τα παιδιά να κάνουν βόλτα με αυτά. Τέλος, μέσα στο εμπορικό θα βρεις το αγαπημένο παιχνιδάδικο των παιδιών, που δεν είναι άλλο από το κατάστημα Jumbo!

Στο AVENUE σε περιμένουν εκπλήξεις!
Το AVENUE γιορτάζει τα γενέθλιά του! Κλείνει 10 χρόνια και μας περιμένει με εκπλήξεις, δώρα, δωροεπιταγές και εξαιρετικές τιμές, μια μέρα μετά την Black Friday.

Στις 25 Νοεμβρίου από τις 12.00 έως τις 15.00 θα είμαστε όλοι εκεί να δούμε τι εκπλήξεις ετοίμασε το AVENUE για εμάς. Και μαζί, μην ξεχάσεις να φέρεις τρόφιμα μακράς διάρκειας για όσους έχουν την ανάγκη μας. Γιατί και τώρα στις γιορτές, το AVENUE αποφάσισε να βοηθήσει αυτούς που έχουν ανάγκη υποστηρίζοντας το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Εκτός από αυτό όμως, μπορείς να συμμετάσχεις σε κλήρωση για πολλές πολλές δωροεπιταγές και δώρα. Ο μεγάλος τυχερός θα πάρει 500€ για να ψωνίσει ότι θέλει από το AVENUE. Γι΄ αυτό μη λείψεις!

Χρόνια πολλά AVENUE!

Read More

And More