“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου…

‘Εχεις απορίες σε ό,τι έχει να κάνει με τη μόδα; Χρειάζεσαι τη γνώμη των ειδικών του styling; Τα κορίτσια της μόδας του TLIFE αναλαμβάνουν να σε κατατοπίσουν…

Ο,τι κι αν είναι αυτό που σε προβληματίζει, μη διστάσεις να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό θα λάβεις την απάντηση σου!

Ερώτηση
Καλησπέρα σας θέλω την βοήθεια σας…αρχές Ιουνίου βαπτίζει ο αδερφός μου το παιδί του και σκέφτομαι να φορέσω μια φούστα tutu σε nude απόχρωση με ένα τζιν πουκάμισο απο πάνω και έχω αυτες τις γόβες με μια τσάντα φάκελο που ειναι στο χρώμα του παπουτσιού το ροζ…πως σας φαίνεται η ιδέα μου; Ειμαι ξανθιά 1,68 και 58 κιλά. Σας ευχαριστώ πολύ! Ελένη

/
Απάντηση
Γενικά το ντύσιμο που έχεις σκεφτεί ειναι ωραίο έχουμε μία ένσταση μόνο στην φούστα λόγω περίστασης και ώρας. Επειδή θα την βάλεις με το τζιν πουκάμισο όμως είναι ok. Απλά σε μαλλιά και μακιγιάζ κράτα πιο ήσυχους τόνους, όχι μπούκλες και πολύ make up- ιδανικά ενα slick pony tail και ενα ωραίο ροζ κραγιόν ματ είναι ό,τι πρέπει.


Κραγιόν Beauty Is Life 24,00 €- Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Με τι να συνδυάσω μια χρυσή αμάνικη μπλούζα με πούλιες στο μισό ραντάκι και πίσω έχει πούλιες ψιλές ..πίσω έρχεται σαν αθλητικό φακελάκι και πέφτει ριχτή ..είναι ανοιχτή μπεζ -χρυσή.

Aπάντηση
Λοιπόν φίλη μας επειδη η μπλούζα ειναι αρκετά busy θα μας άρεσε με ενα boyfried jeans και λεπτά πέδιλα. Tο καλοκαίρι μπορείς να το ταιριάξεις και με ένα φαρδύ μαύρο denim σορτς ή μία φούστα μίνι denim μαύρη και σανδάλια όπως επίσης και με λευκό παντελόνι και λευκές γόβες. Γενικά προσέχεις να μην κάνεις πολύ χρωματιστούς συνδυασμούς αλλά minimal επειδή εχει αθλητικό κόψιμο και είναι χρυσή με πούλιες.

Ερώτηση
Γειά σας κορίτσια. Το καλοκαίρι έχω ένα cocktail party και έχω μια μαύρη αρκετά ψηλόμεση funky φούστα από τούλι (δύο στρώσεις) που φτάνει μέχρι τα γόνατα. Το θέμα είναι ότι μέχρι στιγμής δεν έχω βρει το κατάλληλο crop top. Δεν έχω πολύ στήθος άρα μπορώ να βάλω και strapless (είμαι 1.76 και 60 κιλά). Τι μου προτείνετε;;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων ….

Απάντηση
Φίλη μας για να κάνεις το look σου να δείξει πιο καλοκαιρινό θα μας άρεσε να ταιριάξεις τη μαύρη φούστα σου με ένα μπούστο με floral prints. Ριξε μια ματιά παρακάτω να δεις την πρόταση μας!


Μπούστο Hype 37,90 € – Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Καλησπέρα σας, θα ήθελα να σας ρωτήσω με τι πέδιλο και τσάντα να συνδυάσω ένα ροζ απαλό μίνι φόρεμα που μοιάζει με πουκαμίσα και έχει στο κάτω μέρος μεταλλιζέ ζαχαρί ύφασμα που φαίνεται σαν φουστα.Θα το φορέσω ως μαμά σε πρωινή βάπτιση αρχές Μάη. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. Πελαγία.

Απάντηση

Φίλη μας θα μας άρεσε με ενα πέδιλο με snake prints για πιο stylish αποτέλεσμα και για τσάντα ενα μαλακό δερμάτινο φάκελο σε ροζ ή μεταlλιζέ απόχρωση. Σου στέλνουμε και φωτό.

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια! Το καλοκαίρι έχω ένα γάμο της κολλητής μου σε νησί…είμαι 30 χρόνων με 1,65 ύψος , μελαχρινή σε μαλλιά και επιδερμίδα και 53 κιλά. Ο σωματότυπος μου έχει κάποιες καμπύλες, αλλά έχω έντονο στήθος και όχι πολύ στενή μέση. Το πάρτυ μετά θα γίνει κοντά σε παραλία-σε χαλαρό κλίμα. θα ήθελα όμως κάτι θηλυκό και βολικό μαζί. Σκεφτόμουν κάτι αέρινο μακρύ, εσεις τι προτείνετε; Και από παπούτσι; Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
To αέρινο μακρύ μας βρίσκει σύμφωνες αρκεί να βρεις το σωστό χρώμα και κόψιμο ώστε να σε κολακεύει. Απόφυγε τα πολλά prints και προσπάθησε να βρεις ένα ωραίο μονόχρωμο που να σε αναδυκνύει και σε φωτίζει, απόφυγε τις σφιγγοφωλιές στο στήθος που τονίζουν και δεν κολακεύουν, τα ντραπαρίσματα και τα πολύ βαθιά ντεκολτέ. Προσπάθησε να βρεις ένα σε empire γραμμή αλλά με ωραίο και χαλαρό στιλ στην περιοχή του στήθους. Για παπούτσια μπορεις να βάλεις wedges (σου στέλνουμε και φωτό) που ”πάνε” και παραλία ή αλλιώς αν νιώθεις άνετα ένα ζευγάρι φλατ σανδάλια.

Ερώτηση
Καλημέρα-καλημέρα, διαβάζω το Τlife και πραγματικά οφείλω να πω ότι μου αρέσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!
Διαβάζοντας την στήλη σχετικά με τις στυλιστικές απορίες, θα ήθελα να ρωτήσω: ένα μαύρο, κλασικό παντελόνι με τσάκιση, μπορεί να φορεθεί με sneakers;
Εμένα προσωπικά με εχει καταβολέψει το συγκεκριμένο outfit, αλλά θα ήθελα να ξέρω αν στυλιστκά είναι σωστό…
Ευχαριστώ πολύ κ περιμένω την απάντηση σας,
Πολλά φιλιά,
Αργυρώ !!

Απάντηση
Aργυρώ θα πρέπει το παντελόνι σου να είναι cropped και όχι πολύ στενό αλλιώς αν εχει γραμμή ανδρική και είναι μακρύ, έχει πολύ office style και δεν ταιριάζει με sneakers. Σου στέλνουμε και φωτό με την σωστή επιλογή.

Ερώτηση
Καλησπέρα,θα ήθελα την συμβουλή σας σχετικά με το τι θα μπορούσα να φορέσω στον χορό των τελειωφοίτων του σχολείου μου τον Ιούνιο! Είμαι 18 χρονών, με ύψος 1,63 και 62 κιλά. Είμαι λίγο γεματούλα αλλά όχι υπερβολικά. Σκέφτηκα να φορέσω maxi φόρεμα αλλά επειδή είμαι αναποφάσιστη σκέφτομαι και κοντό φόρεμα. Εσείς τι μου προτείνετε; Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Απάντηση
Εμείς ψηφίζουμε το κοντό φόρεμα γιατί είναι πιο νεανικό και πιο καλοκαιρινή επιλογή. Φρόντισε να είναι σε γραμμή που σε καλακεύει, όχι πολύ μίνι και όχι με πολλά χρώματα. Κινήσου σε pastel αποχρώσεις συνδύασε το με πέδιλα ή πλατφόρμες, μην φορέσεις πολλά αξεσουάρ και περιποιήσου αρκετά το χτένισμα και το μακιγιάζ σου για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Read More

And More