Τα 20 ομορφότερα νυφικά όλων των εποχών που φόρεσαν οι μεγαλύτερες σταρ

Οι νυφικές εμφανίσεις των επωνύμων είναι πάντα εντυπωσιακές. Είτε επιλέγουν πριγκιπικά φορέματα για την ημέρα του γάμου τους, είτε επιλέγουν mini dresses και πιο χαλαρό styling. Η κάθε μια εξάλλου έχει διαφορετικά σχέδια για εκείνη τη μοναδική μέρα. Από ότι έχεις καταλάβει σε αυτό το θέμα θα δούμε τα ωραιότερα νυφικά που η αισθητική τους έμεινε αναλλοίωτη στο χρόνο. Από τον πιο πρόσφατο της Pippa Middleton, μέχρι το 1954 όταν παντρεύτηκε η Audrey Hepburn. Και όλα αυτά για να φρεσκάρουν την μνήμη τους οι παλιές και να μαθαίνουν οι πιο νέες.

Αν βρίσκεσαι στη φάση που ψάχνεις το ιδανικό νυφικό για την ημέρα του γάμου σου που πλησιάζει, τότε μπορείς να κλέψεις μερικές ιδέες. Αν από την άλλη ο γάμος δεν βρίσκεται στα άμεσα σχέδιά σου, τότε μπορείς απλά να αφεθείς στην υψηλή αισθητική των “διάσημων” gowns και στην παραμυθένια ατμόσφαιρα. Πάμε να δούμε…

© Getty Images / Ideal Image

Η Pippa Middleton παντρεύτηκε περίπου πριν από ένα μήνα και φόρεσε ένα δαντελένιο princess style gown Giles Deacon με πέπλο.

H fashion editor Giovanna Mattalia έκανε έναν παραμυθένιο γάμο τον Ιούνιο του 2016. Η ίδια επέλεξε ένα ρομαντικό νυφικό με βολάν και πολύτιμες πέτρες Sarah Burton for Alexander McQueen.

© Getty Images / Ideal Image

Η Nicky Hilton το 2015 επέλεξε κι εκείνη ένα δαντελένιο princess style gown με μακρύ μανίκι του σχεδιαστή Valentino. Ούτε εκείνη παρέλειψε το λευκό πέπλο.

Η Amal Alamudin παντρεύτηκε τον George Clooney το 2014. Για το γάμο της επέλεξε ένα off shoulder νυφικό από φίνα δαντέλα του σχεδιαστή Oscar De La Renta.

H Angelina Jolie παντρεύτηκε τον Brad Pitt το 2014 με ένα αρκετά ιδιαίτερο νυφικό Atelier Versace. Ενώ το μπροστινό μέρος τους φορέματος ήταν αρκετά απλό, το πέπλο και η ουρά ήταν γεμάτα από ζωγραφιές των παιδιών της.

Το 2014 η Kim Kardashian ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Kanye West. Το νυφικό της ήταν Haurte Couture Givenchy by Ricardo Tisci σε mermaid γραμμή.

© Getty Images / Ideal Image

Η Poppy Delevingne το 2014 επέλεξε ένα αρκετά chic νυφικό Chanel Haute Couture. Η γραμμή του ήταν εμπνευσμένη από 20s και το κάτω μέρος του gown διάφανο.

© Getty Images / Ideal Image

Η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, to 2011 επέλεξε ένα πριγκιπικό νυφικό Sarah Burton for Alexander McQuenn. To πάνω μέρος είχε δαντελένια μανίκια και κορσέ, ενώ το κάτω ήταν σε minimal ύφος.

© Splash / Ideal Image

Η πάντα αντισυμβατική Kate Moss επέλεξε το 2011 ένα bohemian νυφικό John Galliano. H γραμμή του έμοιαζε με slip dress και ήταν διακοσμημένο με πολύτιμες πέτρες.

© Getty Images / Ideal Image

Το 2009 η Ivanka Trump φόρεσε ένα Vera Wang νυφικό από φίνα δαντέλα και διαφάνειες στο μπούστο.

Το 2008 η Beyonce φόρεσε ένα νυφικό το οποίο ήταν δημιουργημένο από τη μαμά της. Χαρακτηριστικό του φορέματος ήταν τα ντραπέ στοιχεία που αγκάλιαζαν το σώμα της.

© Getty Images / Ideal Image

Το 2006 η Katie Holmes παντρεύτηκε τον Tom Cruise με ένα off shoulder gown Armani Prive.

Το 2002 η Gwen Stefani επέλεξε ένα πολύ ιδιαίτερο νυφικό με ombre μοτίβο του σχεδιαστή John Galliano for Dior.

Το 2001 η Jennifer Lopez παντρεύτηκε τον Chris Judd με ένα Vera Wang lace gown.

Το 1999 η Victoria Beckham παντρεύτηκε τον David. Για την περίσταση επέλεξε ένα νυφικό Vera Wang με σούπερ στενό κορσέ και oversized φούστα.

Το 1981 η Πριγκίπισσα Diana φόρεσε στο γάμο της ένα oversized νυφικό με statement sleeves David and Elizabeth Emmanuel.

H Bianca και ο Mick Jagger παντρεύτηκαν το 1971. H Bianca φόρεσε ένα λευκό ταγιέρ Yves Saint Laurent.

© Getty Images / Ideal Image

Η Elizabeth Taylor το 1964 στο γάμο της με τον Richard Burton φόρεσε ένα μίνι αέρινο νυφικό Irene Sharaff και point toe shoes.

Η Brigitte Bardot το 1959 φόρεσε ένα θηλυκό φόρεμα Jacques Esterel σε coctail γραμμή.

Το 1954 η Audrey Hepburn επέλεξε ένα princess style gown Balmain και λουλούδια στα μαλλιά.

Read More

And More