Τι φόρεσαν οι επώνυμες φίλες μας αυτήν την εβδομάδα; Ποιες ήταν οι πιο καλοντυμένες;

Oι αγαπημένες επώνυμες φίλες μας επιστρέφουν κι αυτήν την εβδομάδα με κομψά φορέματα, trendy jackets, sexy παπούτσια, έξυπνους συνδυασμούς και πάνω από όλα πολύ μόδα. Αυτή τη φορά ανάμεσα στα διεθνούς φήμης κορίτσια υπάρχουν και τρεις Ελληνίδες που μπήκαν στη λίστα των καλοντυμένων με πολύ chic στιλ.

Το TLIFE σου συγκεντρώνει εκείνες που ξεχωρίσε. Εσύ δεν έχεις παρά να σχολιάσεις τη δική σου επιλογή…


H Alexa Chung με αρκετά χειμερινή διάθεση, άλλωστε στο Λονδίνο ακόμη κάνει κρύο, επέλεξε βελούδινο φόρεμα με την υπογραφή Chanel και το συνδύασε με μαύρο οπάκ καλσόν και κομψό τσαντάκι. Ένα πολύ σικάτο φόρεμα με κόκκινη απλικαρισμένη δαντέλα του οίκου Michael Kors επέλεξε η ηθοποιός Emily Blunt, ενώ το “παρών” στο Tribeca Film Festival έδωσε και η Εmma Watson με φόρεμα Miu Miu.


H Κate Bosworth διατηρεί τη φεστιβαλική της διάθεση με τσάντα Mulberry. Η Κim Kardashian επέλεξε φόρεμα Givenchy, τσάντα Bottega Veneta και γόβες Christian Louboutin. H Michelle Williams επέλεξε φόρεμα Giambattista Valli.


H γοητευτική Mila Kunis επέλεξε σορτσάκι για το smart σύνολό της με nude top και σακάκι σε μαύρη απόχρωση -όλα με την υπογραφή Phillip Lim και το συνδύασε με peep toes γόβες του οίκου Dior. H Olivia Wilde με φόρεμα Mason και πλατφόρμες με την υπογραφή του Brian Atwood. H Rihanna σε έξοδό της επέλεξε μακρύ φόρεμα που το συνδύασε με τζιν jacket και τσάντα Celine.


H Sarah Jessica Parker επέλεξε απόχρωση του μωβ στις κομψές γόβες της με την υπογραφή του αγαπημένου της Manolo Blahnik. H Scarlett Johansson με εμφανή την ανοιξιάτικη διάθεση επέλεξε φόρεμα Prada. Ενώ η Taylor Schilling έκανε έναν πολύ όμορφο συνδυασμό με φόρεμα σε έντονο πορτοκαλί και trench coat σε nude απόχρωση. Σημείωσε ότι τα γυαλιά της είναι Illesteva.


H Tζίνα Αλιμόνου που πάντα κάνει τις πιο εύστοχες στιλιστικές επιλογές έπαιξε με το ασπρόμαυρο επιλέγοντας ένα oversized λευκό πουκάμισο, μαύρο μεσάτο σακάκι, κολάν και εντυπωσιακά πέδιλα. Η Έλενα Μακρή Λυμπέρη πολύ κομψή μέσα στο λευκό φόρεμα που έφτανε μέχρι το γόνατο ενώ οι μπλέ έντονες γόβες φώτισαν το σύνολό της. Η Δούκισσα Νομικού επέλεξε επίσης λευκό φόρεμα και το συνδύασε με γόβες σε απόχρωση nude.


To φόρεμα του Peter Pilotto σε συνδυασμό με τις γόβες Rupert Sanderson σίγουρα έκαναν την Taylor Shilling να ξεχωρίσει για ακόμη μία φορά. Η Victoria Beckham προφανώς επέλεξε φόρεμα της ομώνυμης προσωπικής της συλλογής, Victoria Beckham και η εμφάνιση που ξεχωρίσαμε είναι της Camille Belle με φλοράλ μπλε – πράσινο φόρεμα του οίκου Prada, clutch σατέν και γόβες Rupert Sanderosn.

Read More

And More