Η αγαπημένη γυμναστική των πιο ακριβοπληρωμένων μοντέλων

Αν ψάχνεις μια πηγή έμπνευσης για να ξεκινήσεις το γυμναστήριο, τότε βρίσκεσαι στο σωστό θέμα. Αν έχεις αποφασίσει να ξεκινήσεις γυμναστήριο, αλλά δεν ξέρεις τι είδους προπόνηση να παρακολουθήσεις, τότε βρίσκεσαι στο σωστό άρθρο. Αν από την άλλη σε έχει φάει απλά η περιέργεια να μάθεις τι γυμναστική κάνουν τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα και έχουν αυτό το κορμί, το μόνο που οφείλεις να κάνεις είναι scroll down.

Το σημερινό μου θέμα είναι αφιερωμένο στα supermodels, όπως Gigi Hadid, Karlie Kloss, Rosie Huntington-Whiteley, Jasmine Tookes, Izabel Goulart, Miranda Kerr και Adriana Lima. Αυτή τη φορά όμως δεν θα σου αναφέρω τη διατροφή τους, την πρωινή τους ρουτίνα ή τις διατροφικές τους συμβουλές, όπως σου έχω κάνει ήδη στο παρελθόν. Αυτήν τη φορά θα σου αναφέρω το είδος της γυμναστικής που προτιμούν για να έχουν αυτό το αξιοζήλευτο σώμα. Και όχι μόνο το προτιμούν, αλλά το λατρεύουν, σύμφωνα με δικές τους δηλώσεις.

Γιατί όμως αποφάσισα να κάνω τώρα αυτό το θέμα! Γιατί αγαπητή μου αναγνώστρια πλησιάζει ο Σεπτέμβρης και σίγουρα χρειάζεσαι ένα “push” για να ανανεώσεις τη συνδρομή σου στο γυμναστήριο, να βρεις ένα νέο είδος γυμναστικής που θα σε διασκεδάσει και γενικά να ασχοληθείς με το σώμα σου μετά από όλες αυτές τις ατασθαλίες των διακοπών. Ποια είναι η καλύτερη πηγή έμπνευσης λοιπόν; Τα μοντέλα που βλέπουμε στα catwalks και θαυμάζουμε τις σούπερ σιλουέτες τους.

Κάνε κλικ εδώ και δες!!!

And More