Κάν’ το σαν super model: Τι τρώει η Cindy Crawford για να έχει αυτό το τέλειο κορμί

Η Cindy Crawford είναι μία από τις γυναίκες που αγαπάμε και θαυμάζουμε απεριόριστα. Ποια από εμάς άλλωστε μπορεί να ξεχάσει την επιτυχημένη της καριέρα στο χώρο του modeling; Ποια δεν έχει μείνει με το στόμα ανοιχτό κοιτάζοντας το αψεγάδιαστο κορμί της ακόμα και τώρα; Καμία! Και όλες αναρωτιόμαστε ποιο είναι το μυστικό της. Η ίδια δήλωσε: “Το μυστικό είναι… να μην έχεις μυστικό. Τρώω υγιεινά, γυμνάζομαι και προσπαθώ 6 ημέρες την εβδομάδα να διατηρώ ένα σωστό διατροφικό πρόγραμμα. Μια μέρα την εβδομάδα όμως θα αφεθώ σε μερικές ατασθαλίες”. Έτσι είναι! Αν η υγιεινή διατροφή και η γυμναστική είναι μέρος της καθημερινότητάς σου, θεωρείς πως όλα είναι normal και ότι δεν κάνεις ιδιαίτερες θυσίες!

Η Cindy έχει να μας διδάξει πολλά όσον αφορά στη διατροφή. Η ίδια δίνει μερικές συμβουλές για να διατηρούμε υγιεινά και με λίγες θερμίδες τα γεύματά μας, με σκοπό να αποκτήσουμε τη σιλουέτα… ενός super model!

Πριν περάσουμε να δούμε τις συμβουλές που μοιράστηκε, πρέπει να σου αναφέρω ότι η κόρη της Kaia Gerber φαίνεται να ακολουθεί τα βήματα της μαμάς της. Γιατί α) παρά τα 15 της χρόνια έχει κλείσει σημαντικές συνεργασίες με οίκους και σχεδιαστές και β) έχει μια καλλίγραμμη σιλουέτα που όλες θα θέλαμε. Οκ, καταλαβαίνεις ότι σαν έφηβη δεν έχει fitness μυστικά μιας και όλα λειτουργούν “ρολόι”, αλλά είμαστε σίγουρες ότι μεγαλώνοντας θα έχει να μας πει πολλές συμβουλές.

Πάμε όμως να τσεκάρουμε τα γεύματα που απολαμβάνει καθημερινά η Cindy!

Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται

Πριν απολαύσει το πρωινό της, η Crawford πίνει πάντα πράσινο τσάι. ”Μου αρέσει το πράσινο τσάι. Νιώθω καλά με αυτό. Το σώμα μου το αναζητάει κάθε πρωί”.

Η ίδια συνέχισε: “Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάτε την ημέρα σας σωστά. Είναι πολύ εύκολο να ελέγχετε αυτό που τρώτε για πρωινό εάν είστε σπίτι. Αν ξεκινήσετε με τα σωστά “θεμέλια”, θα έχετε ενέργεια για το υπόλοιπο της ημέρας”.

Τι τρώει για πρωινό;

Το μοντέλο ξεκινάει την ημέρα του με ένα shake πρωτεΐνης που περιλαμβάνει γάλα αμυγδάλου, γάλα καρύδας και σκόνη πρωτεΐνης. Μαζί με αυτό θα απολαύσει και μισό muffin.

Ποιο είναι το βασικό “συστατικό” στο μεσημεριανό της;

“Το μεσημεριανό μου γεύμα συνδυάζει τις φυτικές ίνες με την πρωτεΐνη. Έτσι, απολαμβάνω πάντα μια σαλάτα με κοτόπουλο ή ψάρι”.

Watch this!

Η Cindy δήλωσε ότι μετά από το μεσημεριανό της τρώει πάντα ένα κομμάτι μαύρης σοκολάτας. Έτσι περιορίζει την επιθυμία της για κάτι γλυκό και δεν στερεί στον εαυτό της αυτό που αναζητάει.

Η εμμονή της με τα σνακ

Η Cindy έχει εμμονή με τα σνακ. Δεν φεύγει ποτέ από το σπίτι αν δεν έχει βάλει στην τσάντα της τα “απαραίτητα”. Γιατί όμως το κάνει αυτό; Η ίδια πιστεύει ότι τα υγιεινά σνακ διατηρούν ισορροπημένα τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και θέτουν το μεταβολισμό σε συνεχή λειτουργία. Εκτός από αυτό, όταν είσαι χορτάτος παίρνεις και καλύτερες αποφάσεις μέσα στην ημέρα. Ναι, έτσι είπε!

Οι επιλογές της:

  • Αμύγδαλα
  • Μήλο
  • Τυρί
  • Χυμό από σέλινο

Το βραδινό είναι “ιεροτελεστία”

Κάθε βράδυ είναι μια αφορμή για να βρεθεί με την οικογένειά της και να φάνε όλοι μαζί. Είναι κάτι σαν ιεροτελεστία. Η Cindy προσπαθεί να διατηρεί αυτό το γεύμα υγιεινό και με λίγες θερμίδες, ώστε να προστατέψει τα κιλά της και να έχουν τα παιδιά της τις σωστές διατροφικές βάσεις.

Οι επιλογές της:

  • Σολομός
  • Πουρές πατάτας
  • Σπαράγγια

Η γυμναστική της

Η Cindy δήλωσε: “Γυμνάζομαι με την προπονήτριά μου, Sarah Hagaman, τρία πρωινά την εβδομάδα. Έχει δημιουργήσει για εμένα ένα πρόγραμμα που γυμνάζει όλο το σώμα και περιέχει βάρη, μηχανήματα γυμναστηρίου και πολλά squats. Τις υπόλοιπες μέρες θα πάω για πεζοπορία ή ποδήλατο με την οικογένειά μου και τις φίλες μου”.

And More