Katy Perry: Ποια δίαιτα ακολουθεί η εντυπωσιακή σταρ; Τι γυμναστική προτιμά;

Κάθε φορά που ανεβαίνει στη σκηνή βάζει φωτιά με την υπέροχη φωνή της και τη σέξι πολύχρωμη εμφάνισή της. Η Κέιτι Πέρι είναι μια δυναμική αλλά και πολύ ερωτική παρουσία στο χώρο της μουσικής. Ξεσηκώνει το κοινό με τις απίστευτες κινήσεις της και δεν σταματάει στιγμή να χοροπηδάει στα τραγούδια της. Κάτι που όπως λέει την βοηθάει να παραμένει σε φόρμα. Τι άλλο κάνει όμως για να έχει αυτή την άψογη σιλουέτα; Ποια είναι η δίαιτα που ακολουθεί; Ποια η γυμναστική της;

Θα είδες πόσο φανταστική έδειχνε μέσα στην εφαρμοστή τουαλέτα της στις Χρυσές Σφαίρες. Η Katy προσπαθεί να τρώει σωστά, να γυμνάζεται και να διαλογίζεται για να παραμένει αδύνατη. Για να δούμε όμως αναλυτικά τι διατροφή ακολουθεί…

Η δίαιτά της
Είναι φαν τηςFive Factor Diet, μια δίαιτα που δίνει ώθηση στο μεταβολισμό καθώς βασίζεται σε 5 μικρά θρεπτικά γεύματα την ημέρα και σε 5 φορές άσκηση την εβδομάδα. Σε συνέντευξή της δήλωσε πως τρώει light σούπες από ζωμό λαχανικών ή κρέατος, ψητό κοτόπουλο, κινόα και ψητά σπαράγγια. Και για να ενυδατώνεται και να προσλαμβάνει όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και τα θρεπτικά στοιχεία, πίνει φρέσκους χυμούς και νερό καρύδας. ‘Έτσι λέει πως καταφέρνει να κρατάει ισορροπία στη διατροφή της αλλά και ενέργεια για τα shows της και να μην αρρωσταίνει από την κούραση.

Οι αδυναμίες της… και τα έξυπνα τρικ που χρησιμοποιεί
Έχει βέβαια και αυτή τις αδυναμίες της. Όταν έχει λαχτάρα για κάτι αλμυρό όπως είναι το αγαπημένο της το μεξικάνικο, για να μην χαλάσει τη δίαιτά της επιλέγει κάτι πιο υγιεινό αλλά με την ίδια γεύση. Σαν εναλλακτική επιλογή έχει τις μεξικάνικες πίτες με γαλοπούλα, μαύρα φασόλια και τυρί χαμηλό σε λιπαρά. Και όταν τρελαίνεται να φάει ψωμί με φυστικοβούτυρο και μαρμελάδα, φτιάχνει ένα smoothie με τα ίδια υλικά χωρίς όμως να περιλαμβάνει όλα τα λιπαρά. Σε αυτό βέβαια που δεν συμβιβάζεται με κάτι άλλο, είναι η σοκολάτα. Τη λατρεύει και δεν μπορεί με τίποτα να της αντισταθεί!

Από ό,τι φαίνεται η όμορφη τραγουδίστρια έχει βρει έξυπνους τρόπους για να απολαμβάνει τις αγαπημένες της γεύσεις αλλά και να μην καταστρέφει τη δίαιτά της. Όπως έχουμε πει η διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο στο αδυνάτισμα αλλά χωρίς γυμναστική δεν έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Για να δούμε λοιπόν τι ισχύει στην περίπτωση της Katy.

Η γυμναστική που κάνει
Προτιμά να γυμνάζεται σε εξωτερικούς χώρους παρά να πηγαίνει γυμναστήριο. Η Κέιτι λατρεύει να περπατά και να κάνει τις ασκήσεις που της έχει ορίσει ο personal trainer της, κάνοντας και λίγο σχοινάκι. Όπως έχει αποκαλύψει ο προπονητής της, στοχεύει στο να γυμνάζεται 5 φορές την εβδομάδα, κάνοντας γρήγορες αλλά έντονες ασκήσεις για τα πόδια και τους γλουτούς.

Η ιδανική μέρα για την Katy, είναι να ξυπνήσει νωρίς το πρωί, να γυμναστεί στη φύση, να κάνει διαλογισμό και να αναπνεύσει καθαρό αέρα. Πολύ θαρραλέο μας ακούγεται αυτό αλλά σίγουρα είναι ό,τι καλύτερο για να ενεργοποιηθεί ο μεταβολισμός και να κάνει περισσότερες καύσεις μέσα στη μέρα.

And More