Nicole Scherzinger: Τι γυμναστική και τι διατροφή κάνει η σταρ με τους πιο σέξι κοιλιακούς;

“Don’t you wish your girlfriend was hot like me” τραγουδούσε ως ηγέτιδα των Pussycat Dolls κάποτε και μας έκανε να συμφωνούμε χωρίς δεύτερη σκέψη. Μα πώς γίνεται διαφορετικά άλλωστε με τέτοιο σώμα; Η Nicole Scherzinger (δεν θα μάθω ποτέ να προφέρω το επίθετο της… μέχρι και Σβαρτζενέγκερ την έχω πει), έχει ένα από τα πιο γυμνασμένα και απίστευτα σώματα της σόουμπιζ. Αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Μύκονο με το σύντροφό της για διακοπές και έχει αναστατώσει όλο το νησί με την άψογη σιλουέτα της. Και εμείς μάθαμε τι γυμναστική και τι διατροφή κάνει και έχει αυτό το κορμί.

Γυμναστική σημαίνει ευεξία για την Nicole
Συναυλίες, events, φωτογραφίσεις… η Nicole έχει ένα έντονο πρόγραμμα που δεν της επιτρέπει να γυμνάζεται κάθε μέρα. Παρόλ’ αυτά όταν πηγαίνει στο γυμναστήριο, τα δίνει όλα. Της αρέσει να τρέχει 20 λεπτά στο διάδρομο και μετά να κάνει ασκήσεις για όλο το σώμα. Από squats, push-ups μέχρι και κοιλιακούς. “Δεν γυμνάζομαι ούτε επειδή είμαι νάρκισσος αλλά ούτε επειδή είμαι ματαιόδοξη. Το κάνω για την ψυχική και πνευματική δύναμη που μου δίνει” αναφέρει.


Φίλοι, μουσική και η γυμναστική ξεκινά!
Χρησιμοποιεί πολύ στις ασκήσεις της μπάλες γυμναστικής και της αρέσει να κάνει yog
a για να τεντώνει το σώμα της. “Η γυμναστική αλλάζει τα πάντα γύρω από τη ζωή μου και με γεμίζει με αυτοπεποίθηση.” δηλώνει η Nicole και συμπληρώνει πως οι φίλοι της, είναι αυτοί που την κινητοποιούν περισσότερο για να γυμναστεί. Μια καλή παρέα και μια δυνατή playlist είναι δυο κίνητρα για να αρχίσει το πρόγραμμά της!

Γυμνάζεται και στο σπίτι της

Κι όταν δεν προλαβαίνει να πάει γυμναστήριο, γυμνάζεται στο σπίτι της. Κάνει ασκήσεις υψηλής έντασης, συνήθως αερόβιες, όπως Soul Cycle, hot yoga και power yoga. Επίσης, αγαπά το περπάτημα και το τρέξιμο.” Τώρα που πέρασα τα 30, δεν έχω το ίδιο κουράγιο και την ίδια όρεξη να γυμναστώ. Προσπαθώ όμως να μην τα παρατάω κρατώντας πάντα μια ισορροπία” δηλώνει η όμορφη σταρ.



Δεν της αρέσει να στερείται

Η διατροφή της παίζει σημαντικό ρόλο, λέει, να παραμείνει συνεπής στο σώμα της. Προσέχει πολύ τι θα φάει αλλά δεν στερείται τις αγαπημένες της γεύσεις. Κυρίως δεν της αρέσει να καταπιέζεται και να λιμοκτονεί. Μάλιστα αποκαλύπτει πως λατρεύει να μαγειρεύει στο σπίτι αλλά μοιράζεται μαζί μας και τι περιλαμβάνει η μέρα της.

Nicole η καλή μαγείρισσα

“Ταξιδεύω πολύ αλλά όταν είμαι σπίτι λατρεύω να μαγειρεύω. Μ’ αρέσει να μαγειρεύω μακαρόνια επειδή είναι εύκολα. Οι σπεσιαλιτέ μου είναι τυρόπιτα, fajitas με κοτόπουλο και κοτόπουλο teriyaki με λαχανικά αναφέρει σε συνέντευξή της. Νοικοκυρά η Nicole και δεν της το ‘χα…


Η διατροφή της

Το πρωινό της συνήθως περιλαμβάνει ή αυγά ή τοστ με καπνιστό σολομό ή μπέικον, ή porridge (χυλός από βρώμη μέσα σε νερό ή γάλα). Είναι πολύ θρεπτικό και βοηθάει στο αδυνάτισμα. Το μεσημέρι, θα φάει σούπα ή λίγο σούσι. Λατρεύει τα sushi rolls αλλά και τη σαλάτα με kale. Πιο γενναιόδωρη είναι με τον εαυτό της το βράδυ, καθώς του επιτρέπει να απολαύσει ζυμαρικά, ρύζι, κρέας, λαχανικά αλλά και σούσι. Από σνακ επιλέγει αμύγδαλα, καρύδα, νερό από καρύδα και μικρά καρότα.

Δεν μπορεί να πει όχι στα τηγανητά
Όταν έχει λιγούρες, τρώει ζυμαρικά και pizza. Λατρεύει το μεξικάνικο με άφθονο τυρί, τις προτηγανισμένες πατάτες αλλά και τα πατατάκια με αλάτι ή ξύδι. “Πιστεύω πως πρέπει να απολαμβάνεις τα πάντα με μέτρο. Εάν καταπιέσω τον εαυτό μου, θα αντιδράσει και αντί για μία μερίδα, θα φάω 10!” λέει η τραγουδίστρια, συμβουλεύοντας έτσι και τις θαυμάστριές της.


Οι συμβουλές της

“Αγάπησε και αποδέξου τον εαυτό σου. Κοιμήσου αρκετές ώρες, πίνε πολύ νερό και μην στερείσαι τίποτα γιατί στο τέλος θα πέσεις με τα μούτρα (και αυτό είναι χειρότερο). Τα πάντα με μέτρο” προτείνει η σέξι Nicole. Και νομίζω πως πρέπει να συμφωνήσεις και να την ακούσεις…

And More