Beyonce! Πώς έχασε τα 25 κιλά της εγκυμοσύνης σε 3 μήνες…

Η εκθαμβωτική Beyonce έφερε πριν από μερικούς μήνες στον κόσμο το πρώτο της κοριτσάκι, την Blue Ivy. Ποτέ μέχρι σήμερα μια εγκυμοσύνη δεν προκάλεσε τόσα δημοσιεύματα. Τα πιο ακραία έκαναν λόγο για “εικονική” εγκυμοσύνη και την Beyonce να αποφεύγει να χαλάσει τη σιλουέτα της. Η R’n’B Diva απάντησε, μίλησε για τα κιλά της εγκυμοσύνης και φυσικά για την εντυπωσιακή επιστροφή στη σιλουέτα της. Μάθε τα μυστικά της…

Beyonce is back… Η 28χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε και πάλι με στενά ρούχα και μεσάτα φορέματα αποδεικνύοντας πως επέστρεψε στην παλιά της… σιλουέτα. Μόλις 4 μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού της, η Beyonce μας ενημερώνει πως είναι μόλις 1-2 κιλά παραπάνω από το βάρος που είχε πριν την εγκυμοσύνη.

Τα κιλά της εγκυμοσύνης και ο θηλασμός
Η όμορφη τραγουδίστρια ζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην showbiz πιο όμορφη από ποτέ. Για να το πετύχει όμως αυτό, έπρεπε πρώτα να απαλλαγεί από τα κιλά που της άφησε η εγκυμοσύνη.

Η τραγουδίστρια πήρε σχεδόν 25 κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ενώ όπως η ίδια ανέφερε πήρε τα 10 τελευταία μόνο τον τελευταίο μήνα. Ποιο ήταν όμως το μυστικό για να χάσει πιο εύκολα και γρήγορα τα κιλά; Μα φυσικά θηλασμός! “Έχασα τα περισσότερα κιλά με τον θηλασμό και προτρέπω τις γυναίκες να το κάνουν. Είναι τόσο καλό για το μωρό, όσο και για τον εαυτό μου” αναφέρει η diva της R’n’B που φρόντισε να θηλάσει την μονάκριβη κόρη της για περίπου 10 εβδομάδες.

Η αυστηρή διατροφή
Βέβαια το γεγονός πως έχασε κιλά δεν οφείλεται μόνο στο θηλασμό, αλλά και στην σκληρή προσπάθεια. “Μετρούσα θερμίδες. Έκανα γυμναστική 3 με 4 φορές την εβδομάδα, αλλά και πολύ περπάτημα στην αρχή και αργότερα τρέξιμο. Αλλά έπρεπε να δουλέψω σκληρα για αυτό. Δεν ήταν εύκολο μετά την εγκυμοσύνη να καταφέρω να μπορώ να τρέχω” αναφέρει η Beyonce στο People της περασμένης εβδομάδας.

Και φυσικά ακολούθησε διατροφή που περιλάμβανε ψητό ψάρι και κρέας, λαχανικά και φρούτα και πολλά και μικρά γεύματα. Και βέβαια ισχυρή θέληση να αποφύγει τους λαχταριστούς πειρασμούς. Κάτι που φυσικά απέδωσε καρπούς. “Είμαι περήφανη που η μέση μου είναι και πάλι όπως πριν τόσο γρήγορα. Είμαι περήφανη και χαρούμενη για αυτό, αλλά το αποτέλεσμα οφείλεται κυρίως στον θηλασμό” λέει σήμερα στο περιοδικό.

Όλο αυτό το διάστημα δεν αποχωρίστηκε λεπτό τα γνωστά στην showbiz shake πρωτεΐνης, ενώ το καθημερινό της πρόγραμμα διατροφής είχε πάντα ομελέτες (μόνο με το ασπράδι του αυγού) με λαχανικά, πολύ ανανά και ακόμη περισσότερο παγωμένο νερό.

Το πρόγραμμα γυμναστικής της
Σύμφωνα με τα αμερικανικά δημοσιεύματα η διάσημη τραγουδίστρια έβαλε ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής ένα μόλις μήνα μετά την γέννηση της μικρής της Blue Ivy. Ο personal trainer της Marco Borges “κατασκήνωσε” κυριολεκτικά στο σπίτι της Beyonce για να τη βοηθήσει να εκτελέσει το πρόγραμμα γυμναστικής της στο έπακρο.

Από τις 5 το πρωί ξεκινούσαν με 2 ώρες καρδιαγγειακή άσκηση, επαναλαμβάνοντας το ίδιο πρόγραμμα και στις 5 το απόγευμα. Το πρόγραμμά της περιλαμβάνει τόσο Pilates και yoga όσο και χορό!

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Μπέτυ Μαγγίρα Άννα Πρέλεβιτς Άννα Μενενάκου

Pippa Middleton Hillary Swank Ιωάννα Πηλιχού

And More