Οι stars που δεν έχουν καταφέρει να πάρουν το Όσκαρ παρά τις πολλές υποψηφιότητες!

Η Julianne Moore έχει την πέμπτη ευκαιρία στη ζωή της να κρατήσει απόψε για πρώτη φορά το πολυπόθητο αγαλματίδιο στα χερια της καθώς είναι υποψήφια για το Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου για την ταινία Still Alice.

Η Julianne Moore δεν είναι μόνη σε αυτό το club των πολλαπλών υποψηφιοτήτων! Στην θέση της έχουν βρεθεί αρκετοί ακόμα star του Hollywood, που έχουν προταθεί αρκετές φορές για Όσκαρ στην καριέρα τους. Ωστόσο μέχρι στιγμής κανείς τους δεν έχει αποχωρήσει με το τρόπαιο στα χέρια.

Δες ποιοι έχουν “χορτάσει” υποψηφιότητες στον λαμπερό κόσμο του Hollywood!

Τρεις φορές έχει βρεθεί στην θέση του υποψήφιου για Όσκαρ ο νεόνυμφος Johnny Depp. Ο ηθοποιός ήταν υποψήφιος το 2003 με την ερμηνεία του στην ταινία Οι πειρατές της Καραϊβικής, το 2004 με τον ρόλο του στην ταινία Finding Neverland, αλλά και το 2007 για την ερμηνεία του ως σατανικός μπαρμπέρης στο μιούζικαλ Sweeny Todd: The demon barber of Fleet Street.

Πέντε φορές συνολικά έχει βρεθεί στην θέση του υποψηφίου για το χρυσό αγαλματίδιο ο Brad Pitt – τρεις φορές ως ηθοποιός και δύο ως παραγωγός- . Ωστόσο κάθε φορά φεύγει με άδεια χέρια. Το καλό για τον Brad Pitt είναι ότι μπορεί να κρατάει ένα βραβείο Όσκαρ στο σπίτι του όποια στιγμή θέλει, αφού έχει κερδίσει ένα η σύζυγός του Angelina Jolie.

Πέντε υποψηφιότητες έχει στο ενεργητικό της και η Amy Adams. Η όμορφη ηθοποιός προτάθηκε πρώτη φορά για Όσκαρ Β’ Γυναικείου ρόλου το 2005 για την ταινία Junebag, ενώ η τελευταία της υποψηφιότητα ήταν για τον ρόλο της στην ταινία American Husttle το 2014.

Τρεις υποψηφιότητες για Όσκαρ έχει στο ενεργητικό της η Michelle Williams. Η ηθοποιός είχε προταθεί για πρώτη φορά το 2005 με την ταινία Brokeback Mountain, ενώ υπήρξε υποψήφια για το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου το 2011 και το 2012 για τις ταινίες Blue Valentine και My week with Marilyn αντίστοιχα.

Τέσσερις συνολικά φορές έχει προταθεί για Όσκαρ Ανδρικου Ρόλου ο Leonardo Di Caprio. Η πρώτη φορά μάλιστα που είχε βρεθεί στην θέση του υποψηφίου ήταν στα 19 του χρόνια, με την ερμηνεία του στον ρόλο του Arnie Grape, ενός παιδιού με νοητική υστέρηση.

6 είναι οι φορές που η Glen Close έχει προταθεί για Όσκαρ στην μακρόχρονη καριέρα της. 6 είναι μέχρι σήμερα και οι φορές που έχει φύγει από την βραδιά με άδεια χέρια. Η ηθοποιός είχε θεωρηθεί μεγάλο φαβορί το 1988 για τον ρόλο της στην ταινία “Fatal Attraction” που μέχρι σήμερα συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο σημαντικούς της καλλιτεχνικής της πορείας. Ωστόσο εκείνη τη χρονια το αγαλματίδιο πήρε στο σπίτι της η Cher για τον ρόλο της στην ταινία “Moonstruck”.

Read More

And More