Γ. Μπέζος και Γρ. Αρναούτογλου : Κατάφεραν να πάρουν ψήφο εμπιστοσύνης από το κοινό;

Megaλο Παρασκευο-Σαββατοκύριακο ήταν αυτό το Παρασκευο-Σαββατοκύριακο που μας πέρασε… Και αυτό γιατί; Γιατί οι πρεμιέρες στο prime-time του Μεγάλου Καναλιού συνεχίστηκαν και μάλιστα; Είχαμε να κάνουμε με δύο πραγματικά Megaλες πρεμιέρες, μιας και την Παρασκευή το βράδυ είχαμε την επιστροφή στους δέκτες μας του μοναδικού Γιάννη Μπέζου και το Σάββατο, την επιστροφή του… ταξιδευτή Γρηγόρη Αρναούτογλου !

Ετσι, έχει ενδιαφέρον να δούμε για τον αν αυτοί οι δύο κύριοι κατάφεραν με το ταμπεραμέντο τους να κερδίσουν την ψήφο εμπιστοσύνης του τηλεοπτικού κοινού, από το πρώτο κιόλας τηλεοπτικό ραντεβού…

Ξεκινώντας από την “Κλινική Περίπτωση”, θα σας πω μόνο μία λέξη, σάρωσε ! Ναι, και η “Κλινική Περίπτωση”, η τρίτη, καινούργια φετινή σειρά του καναλιού της οδού Μεσογείων με το που έκανε πρεμιέρα στους δέκτες μας, κατάφερε να εξαφανίσει τον τηλεοπτικό ανταγωνισμό, σημειώνοντας κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης 44,2%, ενώ στα νεανικά κοινά άγγιξε μέχρι και 50άρι και συγκεκριμένα το 51,3%, πράγμα που σημαίνει πως την σειρά είδαν πάνω από 2.155.000 τηλεθεατές.

Η αλήθεια είναι ότι ο Γιάννης Μπέζος είναι ένας καλλιτέχνης που όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να χτίσει μία σχέση εμπιστοσύνης και μεγάλης αγάπης με τον κόσμο και ο κόσμο ποτέ δεν τον ξεχνά. Πάντα περιμένει με αγωνία και λαχτάρα το επόμενο βήμα του. Και η αλήθεια είναι πως σαν παράξενος και ιδιότροπος “Δρ. Στάικος”, ο Γιάννης Μπέζος ήταν απολαυστικός.

Οσο αφορά στην βραδινή ζώνη του Σαββάτου τώρα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο “Ομορφος Κόσμος” του, μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια μας έκλεισαν και πάλι πονηρά το μάτι και θέλησαν να μας ταξιδέψουν με έναν πιο… τρελό τρόπο σε όλο τον κόσμο !

Ο γνωστός παρουσιαστής αυτή την χρονιά αποφάσισε να κάνει στο Mega κάτι που έχει αγαπήσει όσο τίποτα άλλο στην τηλεόραση και αυτό είναι οι ταξιδιωτικές εκπομπές. Ετσι, ο Γρηγόρης ξεκίνησε ένα νέο, μακρύ τηλεοπτικό ταξίδι και απ΄ ότι έδειξαν τα τηλε-φαινόμενα; Σε αυτό το ταξίδι θα έχει πολλούς συνοδοιπόρους !

Η πρεμιέρα του “Ομορφου Κόσμου” τα πήγε αρκετά καλά στους πίνακες τηλεθέασης, μιας και στο σύνολο κατάφερε να αγγίξει το 24,7%, αφήνοντας μάλιστα το “Στην υγειά μας” με τον Σπύρο Παπαδόπουλο στην ΝΕΤ, στην δεύτερη θέση με 20,3%, ενώ στα νεανικά κοινά κέρδισε το άκρως ικανοποιητικό 26,4%. Με άλλα λόγια; Τον θεσσαλονικιό παρουσιαστή στις νέες του περιπέτειες είδαν πάνω από 1.007.000 τηλεθεατές !

Τέλος, για ακόμα μία φορά ο Γρηγόρης απέδειξε πως πάνω απ ΄όλα έχει το χάρισμα της επικοινωνίας με τον κόσμο και πως ξέρει πως να σε κάνει να χαμογελάσεις. Φυσικά η εκπομπή δεν διέφερε σε τίποτα από την αρχική έκδοση του “Ομορφου Κόσμου”, όμως, νομίζω πως κανείς δεν περίμενε να δει κάτι διαφορετικό, μιας και ο Γρηγόρης είχε δηλώσει ευθύς εξ ΄αρχής πως επιστρέφει με την κλασική, τηλεοπτική έκδοση του “Ομορφου Κόσμου” του !

Read More

And More