Η Αννα Βίσση βγαίνει από την… κατάψυξη του Alpha !

Την ώρα που η Κάντζα θυμίζει… Βόρειο Πόλο με τα πάντα να είναι παγωμένα μέχρι νεοτέρας, να και ένα πρότζεκτ που βγαίνει από την κατάψυξη και έχει αρχίσει να ετοιμάζεται για να κάνει το ντεμπούτο του στους δέκτες μας, την νέα τηλεοπτική σεζόν που πια βρίσκεται στο κατώφλι μας !

Ο λόγος; Ο λόγος για το πολυσυζητημένο, αλλά και πολυταλαιπωρημένο ριάλιτι – ντοκιμαντέρ που έχει στα σκαριά ο Alpha από πέρσι το χειμώνα και έχει να κάνει με την ζωή και το έργο της Αννας Βίσση. Ναι, ο λόγος για το… “ροκιουμένταρι” , “Οσο έχω φωνή”, το οποίο ήταν αρχικά να κάνει πρεμιέρα πέρσι, αλλά κάτι που δεν το επέτρεψε ο ετήσιος προυπολογισμός του καναλιού, κάτι που οι υπεύθυνοι είδαν τα πρώτα επεισόδια και… έφριξαν και ζήτησαν να ετοιμαστούν και να μονταριστούν και πάλι από την αρχή, δεν έπαιξε ποτέ.

Ετσι, τώρα έφτασε το πλήρωμα του τηλεοπτικού χρόνου και απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα το “Οσο έχω φωνή” θα σηκώσει τελικά αυλαία, μέσα από το κανάλι της Κάντζας, το Νοέμβριο. Τουλάχιστον, αυτά ισχυρίζονται οι ιθύνοντες του καναλιού, γιατί προσωπικά το χέρι μου στην φωτιά δεν το βάζω…

Read More

And More