Λιάγκας-Σκορδά : Η AGB τους… δαφνοστεφανώνει !

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα… Τώρα είναι η πιο μεγάλη ώρα για τα κανάλια, γιατί η σεζόν 2010-2011, έριξε αυλαία και έχουν αρχίσει οι… τηλε-απολογισμοί ! Ετσι, όλες οι εκπομπές κάνουν… ταμείο, προκειμένου να δουν συνολικά το τι πουλιά έπιασαν στους πίνακες τηλεθέασης.

Αναμφισβήτητα φέτος το… γκραν-πρι της τηλεθέασης στην πρωινή, ψυχαγωγική ζώνη, ήταν ένα γκραν-πρι που έκρυβε πολλές δυσκολίες, πολλές εκπλήξεις και ανατροπές. Ηταν ένα γκραν-πρι που απαιτούσε έμπειρους οδηγούς και με… ειδίκευση στους ελιγμούς !

Τελικά ο αγώνας τελείωσε, με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, να κόβουν πρώτοι το νήμα του τερματισμού και να δαφνοστεφανώνονται από την AGB ! Με άλλα λόγια; Το “Πρωινό τους” ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, σημειώνοντας κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης σεζόν 23,7%, με τους Καραμερο-Χαριτάτους και το “10 με 1 μαζί” να ακολουθεί με 16,1% και η Ελένη Μενεγάκη με τον “Καφέ” της με 13,4%.

Οσο για το πως μεταφράζονται αυτά τα ποσοστά τηλεθέασης σε αριθμούς ; Το “Πρωινό Μou” κλείνει σεζόν με 357.000 τηλεθεατές κατά μέσο όρο, το “10 με 1 μαζί” με 238.000 τηλεθεατές και ο “Καφές με την Ελένη”, με 199.000 τηλεθεατές, αντίστοιχα. Δε, έστω και για ένα λεπτό, το “Πρωινό Μou” είδαν φέτος πάνω από 1.588.000 τηλεθεατές.

Η πρωτιά του Γιώργου και της Φαίη ,όμως, συνεχίζεται και στα νεανικά κοινά, όπου εδώ είχαμε και την μεγάλη έκπληξη. Είχαμε την έκπληξη να δούμε την Ελένη Μενεγάκη να χάνει την κυριαρχία μέσα από τα χέρια της και να πέφτει στην δεύτερη θέση. Το “Πρωινό Μou” ήρθε πρώτο και στα κοινά από 15-44 ετών με το εντυπωσιακό ποσοστό του 26,0%. Αμέσως μετά έρχεται η Ελένη με 18,2% και τελευταίοι και καταιδρωμένοι οι Καραμερο-Χαριτάτοι με 12,8%. Τα αγόρια του ΑΝΤ1 στα νεανικά κοινά, πραγματικά ίδρωσαν φέτος για να καταφέρουν να κερδίσουν κάποια αξιοπρεπή ποσοστά τηλεθέασης.

Read More

And More