Μ. Ενεζλη : “Θα τα παρατούσα όλα για έναν άντρα !”

-Παρατηρείται μια γενικότερη πτώση των τηλεθεάσεων στη μεσημεριανή ζώνη. Γιατί πιστεύεις ότι συμβαίνει αυτό;
-Οταν το ίδιο «προϊόν» βομβαρδίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ τον τηλεθεατή απλά και μόνο αλλάζοντας «ταμπέλα» εκπομπής, σίγουρα προκαλεί κορεσμό.

-Αυτή η «επανάληψη» λοιπόν κουράζει και γνωρίζοντας κανείς απλά μαθηματικά, δεν μπορεί παρά και τα νούμερα να έχουν μια φθίνουσα πορεία.
-Αισθάνεσαι άνετα να σχολιάζεις τη σόουμπιζ με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας;

-Αισθάνομαι άνετα γιατί από τη φύση μου ως άνθρωπος φροντίζω να μην ξεπερνάω τα όρια της προσωπικής ζωής του άλλου και πάντα φροντίζω να κρατούνται οι απαιτούμενες ισορροπίες και να είμαι διακριτική, κάτι που, ούτως ή άλλως, είναι στοιχείο του χαρακτήρα μου.
-Τα μεσημεριανά -καλώς ή κακώς- έχουν σταμπαριστεί ως κουτσο-μπολίστικες. Σε ενοχλεί το…κουτσομπόλα;

-Δεν με ενοχλεί κανένας «όρος» όσο δεν προσβάλλει την προσωπικότητα και τον επαγγελματισμό μου. Αλλωστε, ας μη γελιόμαστε, όλες οι εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση, από τα πρωινάδικα μέχρι τις βραδινές ενη-μερωτικές εκπομπές και δημοσιογραφικές εκπομπές, έχουν τους πανελίστες τους και όλες κάνουν κουτσομπολιό σε διαφορετικές «δόσεις» και με διαφορετικό τρόπο.
-Το στοιχείο του κουτσομπολιού όμως, πλέον υπάρχει παντού.

-Θα ήθελες, θα σου άρεσε το «Σούπερ Σταρ» στην πρωινή ζώνη;
-Οταν «υπηρετώ» μια εκπομπή, ανεξάρτητα με τη ζώνη στην οποία βρίσκεται, το πρώτο και κύριο μέλημά μου είναι να είμαι επαγγελματίας και σωστή στη δουλειά μου ανεξάρτητα σε ποια ζώνη βρίσκεται. Ολα τα υπόλοιπα είναι θέματα που αφορούν κατά πρώτον και κύριο λόγο το κανάλι και έπειτα τον παρουσιαστή.

-Η κρίση έχει χτυπήσει και την tv και όλων τα βλέμματα είναι στραμμένα στην επόμενη σεζόν. Εσύ σκέφτεσαι το τηλεοπτικό σου μέλλον;
-Σίγουρα η κρίση θεωρώ ότι όλους μάς έχει κάνει να προβληματιζόμαστε ακόμα παραπάνω, αν και εγώ είμαι άνθρωπος που από τη φύση μου και πριν από την κρίση σκεφτόμουν και προβληματιζόμουν για το μέλλον μου γενικότερα. Τώρα, σε ό,τι έχει να κάνει με το τηλεοπτικό μου μέλλον, η τηλεόραση ήταν και είναι η βασική μου επιλογή εδώ και χρόνια. Παρόλα αυτά, αν υπήρχε κάτι άλλο που θα ικανοποιούσε τη δημιουργικότητά μου, θα το συζητούσα.

-Εχεις το «σύνδρομο της ωραίας», αν σε σε θεωρούν απλά μια ωραία παρουσία;
-Σαφώς είναι πολύ κολακευτικό να το εισπράττει αυτό κάποιος αλλά ακόμα πιο κολακευτικό είναι που αναγνωρίζουν και τον επαγγελματισμό μου.

-Είσαι πατροπαράδοτη στη σχέση σου; Θα τα παράταγες όλα για έναν άντρα;
– Θα έκανα αυτό που επιτάσσει η ψυχή και η καρδιά μου. Και επειδή είμαι αρκετά παρορμητικός άνθρωπος, δεν θα έβαζα ποτέ στη ζωή μου τη λέξη «πρέπει», αλλά τη λέξη «θέλω». Αν λοιπόν το ήθελα θα το έκανα, ωστόσο δεν θεωρώ ότι δεν συνδυάζονται και πρέπει να επιλέξεις ή το ένα ή το άλλο. Ιδανικά θα ήθελα να τα συνδυάσω.

Πηγή : TV Εθνος

Read More

And More