Με ποια λαμπερή πρωταγωνίστρια φλερτάρει ο Γ. Καπουτζίδης για την ολοκαίνουργια σειρά του;

Κάτω από άκρα μυστικότητα ετοιμάζεται στο Mega η πολυαναμενόμενη ολοκαίνουργια σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, “Εθνική Ελλάδος”. Βλέπετε, πριν όλα να είναι έτοιμα, τόσο το κανάλι, όσο και ο ταλαντούχος δημιουργός της δεν θέλουν να κυκλοφορούν προς τα έξω πληροφορίες για όλο αυτό το άκρως φιλόδοξο βήμα που θα επιχειρήσουν να κάνουν αυτό το χειμώνα.

Παρόλα αυτά, κάποιες πληροφορίες με το σταγονόμετρο ξεφεύγουν και κάπως έτσι φτάνουν και στα… αυτιά των δημοσιογράφων. Πιο συγκεκριμένα; Αυτή την εποχή ,λοιπόν, ο δαιμόνιος Γιώργος εκτός του ότι ασχολείται με την συγγραφή των σεναρίων, ασχολείται και με την επιλογή των προσώπων που θα δημιουργήσουν το νέο τηλεοπτικό παζλ με το οποίο ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος θα δουλέψει όλο το χειμώνα, βάζοντας στόχο για ακόμα μία φορά να μας προσφέρει μία απολαυστική σειρά.

Ετσι, στο πλαίσιο αυτό απ ΄ότι ακούστηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης φλερτάρει εδώ και καιρό με την μεγάλη κυρία του θεάτρου μας και όχι μόνο, με την Κάτια Δανδουλάκη.Ο Γιώργος επιθυμεί να συνεργαστεί με την Κάτια πάρα πολύ και εκείνη φυσικά μαζί του, οπότε κουβεντιάζουν για το πως ακριβώς μπορεί να μας προκύψει αυτή η συνεργασία.

Αλλωστε, ως γνωστόν ο Γιώργος ήθελε να συνεργαστεί με την Κάτια από την εποχή του “Παρά Πέντε”, – όπως ο ίδιος έχει αποκαλύψει – , μιας και αρχικά τον ρόλο της “Ντάλιας Χατζηαλεξάνδρου” είχε σκεφτεί την γνωστή πρωταγωνίστρια. Εκείνη ,όμως, τότε δεν μπορούσε να του πει το “ναι” λόγω κάποιων άλλων υποχρεώσεων που είχε και κάπως έτσι φτάσαμε στην υπέροχη Σμαράγδα Καρύδη.

Και επειδή ,λοιπόν, οι… τηλεοπτικοί λογαριασμοί του Γιώργου με την Κάτια έχουν μείνει έκτοτε ανοιχτοί τώρα ο Γιώργος θέλει πραγματικά να τα καταφέρουν και να συνεργαστούν στην brand-new κωμωδία που ετοιμάζει για το Mega και η οποία έχει τον προσωρινό τίτλο , “Εθνική Ελλάδος”.

Για να δούμε τι θα δούμε…

Read More

And More