“Μπρούσκο”: Εξελίξεις που σοκάρουν και οδηγούν την “Μελίνα” σε απόγνωση!

Η Δημητρα μετά τις πιέσεις του Πάτροκλου αποφασίζει τελικά να ενδώσει για μια τελευταία συνάντηση μακριά απ’ όλους και απ’ όλα πριν προχωρήσει στον γάμο του με την Αννα. Η κοπέλα εφευρίσκει μια δικαιολογία προς τον Νεκτάριο και φεύγει για την Αθήνα. Εκεί συναντιέται με τον Πάτροκλο και για τελευταία φορά μοιράζονται μαζί τρυφερές στιγμές, με φόντο το ειδυλλιακό τοπίο του Σουνίου.

Ο Πάτροκλος δηλώνει στη Δήμητρα πως είναι διατεθειμένος ακόμη και την τελευταία στιγμή να παρατήσει τα πάντα προκειμένου να ζήσουν μαζί. Η Δήμητρα, προτάσσοντας ακόμη μια φορά τη λογική, του εξηγεί πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, πως τον αγαπά και πως τον εκτιμά πολύ και πως το δέσιμό τους είναι μοναδικό, ωστόσο δεν θα άφηνε ποτέ την οικογένειά της και τα τρία της παιδιά για να προχωρήσει σε μια νέα ερωτική σχέση. Τέλος προτρέπει και τον Πάτροκλο να προχωρήσει τη ζωή του με την Αννα.

Στη συνέχεια η συζήτηση φθάνει στο θέμα της παρένθετης μητρότητας. Τότε ο Πάτροκλος με κάθε τρόπο εξηγεί στη Δήμητρα γιατί δεν πρέπει να προχωρήσει σε μια τέτοια κατάσταση και φυσικά η κοπέλα, που έχει ήδη τις αμφιβολίες της, πείθεται και παίρνει οριστικές αποφάσεις. Απομένει βέβαια να τις ανακοινώσει στη Μελίνα.

Οταν λοιπόν η Δήμητρα επιστρέφει στην Κύπρο, ζητά από τη Μελίνα να συναντηθούν. Η τελευταία έχει μεγάλη αγωνία, ωστόσο παραμένει αισιόδοξη… Η Δήμητρα θα γκρεμίσει τις ελπίδες της μιας και της ανακοινώνει πως δεν θα προχωρήσει στην παρένθετη εγκυμοσύνη εξηγώντας αναλυτικά τους λόγους. Τότε η Μελίνα εξαγριώνεται και την κατηγορεί ότι την εξαπάτησε. Της ζητά να μην έχουν καμία επικοινωνία για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Η Μελίνα γυρνά σπίτι και με λυγμούς εξιστορεί στον Αχιλλέα τι συνέβη. Εκείνος αντιμετωπίζει το θέμα με ανακούφιση προσπαθώντας να δικαιολογήσει τη Δήμητρα. Το ζευγάρι οδηγείται πάλι σε καβγά. Στη συνέχεια ο Αχιλλέας επικοινωνεί -πάλι κρυφά- με την Αλεξάνδρα και της εξιστορεί τις εξελίξεις. Εκείνη του λέει πως ήταν το καλύτερο που μπορούσε να συμβεί τη δεδομένη περίοδο ενώ την ίδια στιγμή αναπτερώνονται οι ελπίδες της πως ίσως στο μέλλον θα είναι μαζί.

Read More

And More