Ο Νίκος Χατζηνικολάου θα είναι και πάλι από Δευτέρα στον ΑΝΤ1… “ο κυρίαρχος των 8.00”!

“Ο κυρίαρχος των 8.00″… Ημέρα πρεμιέρας είναι αυτή η Δευτέρα για τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος επιστρέφει στις τηλεοπτικές επάλξεις και στις επάλξεις της ενημέρωσης μέσα από το καθημερινό, κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, το οποίο επίσης επιστρέφει στις 8.00 το βράδυ, μιας και η περσινή, τηλεοπτική ιστορία έδειξε, πως η μεταφορά του στις 7.00 το απόγευμα, δεν του πήγε και πολύ.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ,λοιπόν, από αυτή τη Δευτέρα θα φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή μας, λέγοντας μάλιστα τις ειδήσεις της ημέρας στο… όρθιο, μιας και όπως έχει γίνει γνωστό, φέτος στο δελτίο θα τον δούμε να έχει σηκωθεί από την καρέκλα του.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:

“…Όλη η τρέχουσα επικαιρότητα και τα τελευταία γεγονότα έρχονται με την ίδια εγκυρότητα και αξιοπιστία και τη νέα σεζόν στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1, πάντα με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Από τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 20.00, οι Ειδήσεις έχουν το πρώτο λόγο. Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων κάνει πρεμιέρα πιο ανανεωμένο από ποτέ, σε επίπεδο περιεχομένου, σκηνικού και γραφικών, για να μας μεταφέρει καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με εγκυρότητα, ήθος και αξιοπιστία.

Μαζί με ένα πλήρες δίκτυο ανταποκριτών, στα σημαντικότερα σημεία του πλανήτη και την πιο μαχητική δημοσιογραφική ομάδα, ο ΑΝΤ1 μας ενημερώνει πολύπλευρα για όλες τις ουσιαστικές ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όι Ειδήσεις του ΑΝΤ1 θα βρίσκονται και φέτος στο πλευρό του τηλεθεατή και μαζί θα αναζητούν,θα ανακαλύπτουν την επικαιρότητα και θα «κατακτούν» την ενημέρωση.ΑΝΤ1 News: Γιατί η ενημέρωση είναι η δύναμη του πολίτη! Πρεμιέρα, τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 20.00 και καθημερινά στον ΑΝΤ1…”

Read More

And More