Τέλος ο Θέμος από τον ΑΝΤ1; Ολη η αλήθεια…

Τέλος ο Θέμος Αναστασιάδης από τον ΑΝΤ1; Πρόγραμμα ΑΝΤ1 χωρίς “Όλα” γίνεται; Δεν γίνεται, αλλά απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα, θα γίνει με το… ζόρι!

Ο Θέμος Αναστασιάδης και ο ΑΝΤ1 πατούν ένα… pause στη συνεργασία τους! Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Πως… “μας συγχωρείτε για την διακοπή”. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά σήμερα μέσα από το “La Biri-Biri”, το “Ολα” δεν θα βγει στον αέρα την επόμενη εβδομάδα μέσα από το κανάλι του Αμαρουσίου και για την ακρίβεια, κανείς δεν ξέρει το πότε ακριβώς θα επιστρέψει στους δέκτες μας.

Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Θέμος Αναστασιάδης με το μάτι του, δεν του επιτρέπει προσωρινά να προχωρήσει σε γυρίσματα, γι ΄αυτό και η εκπομπή του αυτή την εβδομάδα, αλλά και την επόμενη έλειπε και θα λείπει από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Παρόλα αυτά, η Κλεοπάτρα Πατλάκη φρόντισε να επισημάνει πως ο Θέμος φέτος φέρεται να είναι δυσαρεστημένος από τους Αντεννικούς και ο λόγος της δυσαρέσκειάς του αυτής, δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι κάθε Δευτέρα όταν παίζουν οι “Ράδιο Αρβύλα”, η δική του εκπομπή εξοστρακίζεται στην μεταμεσονύχτια ζώνη του καναλιού και για την ακρίβεια φτάνει να βγαίνει στον αέρα στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Τι τρέχει ,λοιπόν, με τον Θέμο και τον ΑΝΤ1; Έφτασε η αρχή του… τέλους της μακρόχρονης συνεργασίας τους; Μετά από μία σειρά επαφών που είχα, στελέχη του καναλιού έσπευσαν να μου δηλώσουν κατηγορηματικά, πως δεν υπάρχει απολύτως κανένα… μαύρο σύννεφο πάνω από την συνεργασία τους με τον γνωστό δημοσιογράφο και παρουσιαστή.

Μάλιστα, όπως μου είπαν χαρακτηριστικά, κανείς φέτος δεν έχει πρόβλημα να παίζει αργότερα, λόγω… “Survivor” βεβαίως-βεβαίως. Έχουν όλοι πρόβλημα με το να παίζουν νωρίτερα!

Όπως και να ΄χει, ο ίδιος τους έχει ενημερώσει πως δεν θα μπορέσει να προχωρήσει σε νέα γυρίσματα για την επόμενη εβδομάδα λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει αυτή την εποχή και πως μόλις η δύσκολη αυτή κατάσταση ξεπεραστεί, θα επιστρέψει στο πόστο του, δριμύτερος.

Βεβαίως, βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν και ουδείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει – εκτός από τον ίδιο φυσικά – για το αν αυτή η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί έγκαιρα. Με την έννοια ότι για να ρίξει τίτλους τέλους η χρονιά χρειάζονται μόνο δύο μήνες ακόμη, οπότε πραγματικά τίθεται θέμα για το πότε θα επανακάμψει το “Ολα” στους δέκτες μας.

Για να δούμε…

Read More

And More