Τι αποκάλυψε χθες ο Σπύρος Χαριτάτος για το “10 με 1 μαζί” ,τον Γιώργο Καραμέρο και όχι μόνο ;

Την εμφάνισή του με μία …σκούπα στο χέρι έκανε χθες ο Σπύρος Χαριτάτος στο πλατό της εκπομπής του Πέτρου Κωστόπουλου , “Βράδυ” , και αν αναρωτιέστε για το αν το έχει ρίξει στις …δουλειές , έτσι για εκτόνωση, έχω να σας πω, όχι !

Απλώς, ο Σπύρος άρπαξε την …σκούπα για να καθαρίσει το προφίλ του :
“Τελευταία διαβάζω και ακούω πως έχει λερωθεί το προφίλ μου και είπα να το καθαρίσω λιγάκι” ,είπε χαριτολογώντας μπαίνοντας στην εκπομπή και εν ΄συνεχεία ; Εν ΄συνεχεία ήταν τυφώνας ! Μίλησε για τα πάντα με μία αφοπλιστική ειλικρίνεια !

“Εντάξει φέτος δεν βγαίνουμε πρώτοι… Εχουμε καλούς αντιπάλους και συνεχίζουμε όλοι μας να παλεύουμε… Ξέρεις κάτι ,όμως ; Ποτέ δεν υπολόγισα τα νούμερα ,ακόμα και όταν ήμασταν πρώτοι ,οπότε ούτε και τώρα τα υπολογίζω” .

Και μετά απο την τηλεθέαση εννοείται πως η συζήτηση ήρθε και στις περιβόητες πια δηλώσεις του για την εγκυμοσύνη της Φαίης Σκορδά…
“Εγώ όσες φορές μίλησα για την εγκυμοσύνη της Φαίης, χιούμορ έκανα. Βέβαια, ότι και να πεις κρίνεσαι είτε αυστηρά, είτε χαλαρά. Αν κάποια στιγμή να έκανα το λάθος και να ξέφυγα, όμως, μαθαίνουμε όλοι απο τα λάθη μας. Πάντως επειδή διανύω μία περίεργη περίοδο ,μετράω αυτή την στιγμή φίλους και γνωστούς…”

Οσο για το πως βλέπει τους τηλεοπτικούς αντιπάλους του ;
“Η Μενεγάκη είναι ωραία γκ…να” είπε και συνέχισε : “Ο Λιάγκας είναι γοητευτικός και βέβαια εγώ είμαι ωραίο παιδί”

Φυσικά ο Σπύρος Χαριτάτος απάντησε στον Πέτρο Κωστόπουλο και για το αν οι σχέσεις του με τον Γιώργο Καραμέρο έχουν ψυχρανθεί…
“Εχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου καθημερινά ατελείωτες ώρες που σε ανέχεται… Εχεις περάσει μαζί του πολύ δύσκολες στιγμές, ευχάριστες στιγμές , στιγμές αμφισβήτησης, – όπως είναι οι στιγμές που περνάω τώρα – , στιγμές επιτυχίας …Είναι βλακώδες και αρρωστημένο να λες ότι με αυτό τον άνθρωπο δεν τα πας καλά…”

Και τέλος βεβαίως – βεβαίως ο Σπύρος μίλησε και για το αν έρχεται και κάποια ξανθιά παρουσία για να ενισχύσει το “10 με 1 μαζί” …
“Υπάρχει ένα βασικό θέμα… Υπάρχει σε αυτή την εκπομπή μία αρρωστημένη συμπάθεια στις μελαχρινές …Αν όλες οι ξανθές υποψήφιες αλλάξουν χρώμα μαλλιών, τότε ευχαρίστως και μπορεί κάτι να γίνει…” ,δήλωσε χωρίς να χάσει το χιούμορ του.

Read More

And More