Έλλη Κοκκίνου: Η εκρηκτική εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη! Αποκλειστικό βίντεο

Ξεχωριστές στιγμές στη Νέα Υόρκη ζει η Έλλη Κοκκίνου που συνεχίζει το tour της με τους Onirama. Η αγαπημένη τραγουδίστρια και το δυναμικό συγκρότημα εμφανίστηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο Melrose Ballroom ξεσηκώνοντας τους Έλληνες ομογενείς!

Το πρώτο από τα δύο προγραμματισμένα live τους άφησε τόσο στο κοινό όσο και τους ίδιους τους καλλιτέχνες τις καλύτερες εντυπώσεις. Η Έλλη δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.

Melrose Ballroom N.Y.C!!!Τι όμορφη νύχτα μας χαρίσατε απόψε!!!!!Σας ευχαριστούμε πολύ!!! #usatour2015 #ellikokkinoutour #oniramatour #party

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης ellikokkinou (@ellikokkinou) στις


Το TLIFE σου εξασφάλισε κι ένα στιγμιότυπο από την εκρηκτική εμφάνισή της!

Για την Έλλη η θερμή υποδοχή του κόσμου ήταν κάτι που έχει ξαναζήσει καθώς έχει τραγουδήσει και στο παρελθόν στην Αμερική. Φαίνεται όμως πως αυτή τη φορά το tour της έχει διαφορετική ενέργεια αφού είναι μαζί της και οι Onirama.

Η ίδια έχει τρομερή αδυναμία στα μέλη του συγκροτήματος -με τους οποίους μοιράστηκε την ίδια σκηνή όλο το καλοκαίρι- και ειδικά στον frontman, Θοδωρή Μαραντίνη με τον οποίο είναι πολλά χρόνια φίλοι.

Read More

And More