Σάκης Ρουβάς: Μας έδωσε κάθε λόγο να θέλουμε να δούμε το 2ο live του X Factor!

Ήταν το πρώτο live του X Factor αυτό που μας υποσχέθηκε μέσα από το moto του “Expect the Unexpected”; ΟΧΙ! Όταν σε ένα παγκοσμίως επιτυχημένο μουσικό show αναλαμβάνει την παρουσίαση ο Σάκης Ρουβάς, το αποτέλεσμα είναι αναμενόμενα εντυπωσιακό. Ο οικοδεσπότης της βραδιάς από μόνος του βάζει ψηλά τον πήχη και δημιουργεί υψηλές προσδοκίες και μόνο με την παρουσία του.

Χωρίς να λείψουν οι εκπλήξεις από την πρεμιέρα, ο κορυφαίος Έλληνας σταρ ήταν η εγγύηση ότι το πρώτο live θα είχε τόσο μεγάλη επιτυχία! Για περισσότερο από δύο ώρες τα ποσοστά τηλεθέασης κινήθηκαν πάνω από το 40% και άγγιξαν ακόμα και το 44,6%!

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ZAPPIT για να διαβάσεις αναλυτικά την τηλεθέαση

Ο Σάκης “απογείωσε” το πρώτο live και -κατά γενική ομολογία- οι τηλεθεατές απόλαυσαν ένα υπερθέαμα το βράδυ της Παρασκευής. Εντυπωσιασμένοι έμειναν όμως και οι εκατοντάδες θεατές που βρίσκονταν μέσα στο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου.

Η έναρξη του show έγινε με την εντυπωσιακή είσοδο του κορυφαίου καλλιτέχνη ο οποίος υποδέχτηκε στην εκπληκτική σκηνή τους τέσσερις κριτές του show: Γιώργο Θεοφάνους, Πέγκυ Ζήνα, Τάμτα και Θοδωρή Μαραντίνη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
για να δεις όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα

Μας είχε λείψει στο ρόλο του παρουσιαστή και φαίνεται πως κι εκείνος ανυπομονούσε να ξαναπάρει το τιμόνι του X Factor στα χέρια του. Ο Σάκης παρουσίασε και τους τρεις προηγούμενους κύκλους του μουσικού show αλλά αυτή τη φορά μπήκε δυναμικά παρά το άγχος της πρεμιέρας και με την σιγουριά ότι θα είναι η καλύτερη σεζόν του. Αν κρίνουμε από την αρχή, η συνέχεια μας υπόσχεται πολλά…

Ο Σάκης ήταν λαμπερός, άνετος, προσιτός κι επικοινωνιακός κερδίζοντας τις εντυπώσεις για μια ακόμα φορά! Θετικά σχόλια απέσπασαν και οι στιλιστικές του επιλογές, ενώ η βραδιά κορυφώθηκε όταν παρουσίασε το ολοκαίνουριο τραγούδι του με τίτλο “Όλα”, σε πρώτη μετάδοση για την Ελλάδα και την Κύπρο.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να μάθεις τα πάντα για το τραγούδι

Το κοινό τον υποδέχθηκε πανηγυρικά με χειροκροτήματα στο κατάμεστο στάδιο αποθεώνοντας τον, αλλά και στα social media που κατακλύστηκαν με θετικά σχόλια! Τόσο πριν το show, κατά τη διάρκεια αλλά και τις μέρες που ακολούθησαν.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το Twitter το #xfactorgr έφτασε στο top 60 trending # στον κόσμο και τα tweets sto 1ο live ξεπέρασαν τις 22,000, μέσα σε μόλις τέσσερις ώρες.

Την ίδια ώρα, στο Facebook τα Page likes έφτασαν τις 65.500, αυξάνοντας κατά τη διάρκεια του show κατά 12,000. Τέλος, στο Instagram οι followers έφτασαν τους 35,000 followers, εκ των οποίων οι 21,000 followers ήρθαν κατά τη διάρκεια του show.

Φυσικά, οι fans δεν σταμάτησαν να ανεβάζουν φωτογραφίες και στιγμιότυπα από το live χρησιμοποιώντας και τα #DoItLIkeSakis, #Ola, #CantStopDancing.

Τα media συνεχίζουν να μιλούν για το πρώτο live περιμένοντας με αγωνία το επόμενο! Πάντως, ο Σάκης μας έδωσε κάθε λόγο να στηθούμε και πάλι στις τηλεοράσεις μας την ερχόμενη Παρασκευή στις 21:15 και να δούμε το 2o live.

Είσαι έτοιμη;

Read More

And More