Πίσω στην κορυφή της σελίδας
12.09.2012 | 07:08

Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη: Μιλά στο TLIFE για την απόφασή της να αφήσει την Ελλάδα!

Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη: Μιλά στο TLIFE για την απόφασή της να αφήσει την Ελλάδα!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη, δείχνει ν' αφήνει για τα καλά πίσω το παρελθόν της και να κάνει νέα βήματα. Συγκεκριμένα ετοιμάζεται να κάνει κάποια νέα σεμινάρια και μαθήματα υποκριτικής.

/

Μιλώντας στο TLIFE, αποκάλυψε πως αποφάσισε να περάσει τα Χριστούγεννα στο Λονδίνο και να συνεχίσει να μένει εκεί για σπουδές. Θα πέράσω τις γιορτές στο Λονδίνο και θα μείνω εκεί για σπουδές, για έξι μήνες ή ένα χρόνο. Το σκέφτομαι εδώ και πάρα πολύ καιρό να το κάνω αυτό, αλλά δεν το έπαιρνα απόφαση. Αρχικά σκεφτόμουν για Νέα Υόρκη αλλά δεν θα ήθελα να αποκοπώ εντελώς από την Ελλάδα.

/


Στην απόφασή της
έπαιξε ρόλο η κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας και στον τομέα των ηθοποιών. Σκέφτεται να μείνει και μετά τις σπουδές στην Αγγλία; Δεν ξέρω τι θα προκύψει... Δεν έχω σκοπό να ψάξω εκεί για δουλειά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να βγει.

/

Έπαιξε ρόλο ο χωρισμός της από τον Γιώργο Σαμπάνη και η προσωπική της κατάσταση, ώστε να φύγει; Όχι, καμία σχέση. Δεν έχει να κάνει με αυτό. Είναι καλά στα προσωπικά της; Ναι, μια χαρά είμαι! Πολύ καλά!

/



Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10