Ε. Ρουμελιώτη – Ν. Χαραγκιώνης: Ο γάμος και το ταξίδι του μέλιτος! Τι αποκαλύπτει η νύφη στο TLIFE

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν πριν λίγες μέρες η Ευδοκία Ρουμελιώτη με τον εκλεκτό της καρδιά της Νικηφόρο Χαραγκιώνη. Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια ρομαντική τελετή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως ακριβώς το ήθελαν.
Το μυστήριο έγινε την προηγούμενη Δευτέρα στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αεροπαγίτου και το ζευγάρι θέλησε να μοιραστεί τη συγκινητική αυτή στιγμή με λιγοστούς συγγενείς και φίλους. Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση που πραγματοποιήθηκε στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου στο συγκρότημα “Athenian Capitol”!

/

Η γνωστή ηθοποιός που βρίσκεται ήδη στο ταξίδι του μέλιτος με τον σύζυγό της μίλησε στο TLIFE για το χαρμόσυνο γεγονός, χωρίς να κρύψει στιγμή τη συγκίνηση και τη χαρά της.
“Είμαι πολύ χαρούμενη ήταν μια από τις πιο όμορφες στιγμές που ζήσαμε. Χαίρομαι που έγιναν όλα έτσι ακριβώς όπως τα θέλαμε, μακριά από κάμερες και φώτα για να μην έρθει κανείς σε αμηχανία”, είπε χαρακτηριστικά στο TLIFE και πρόσθεσε: “Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλους τους δημοσιογράφους που σεβάστηκαν αυτήν την προσωπική στιγμή. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι τελικά, αν δεν καλέσεις κάμερες κανείς δεν γίνεται ενοχλητικός και αδιάκριτος”.

/

Μιλώντας για το γάμο της και το ιερό μυστήριο, δήλωσε: “Όλα ήταν πολύ όμορφα. Περάσαμε πολύ καλά, έχοντας στο πλευρό μας τα αγαπημένα μας πρόσωπα”
Όσο, για το ταξίδι του μέλιτος, η Ευδοκία Ρουμελιώτου δήλωσε: “Είμαι ήδη στο ταξίδι του μέλιτος με τον σύζυγό μου. Τώρα μας πετυχαίνεται στη Σκωτία. Όλα είναι πολύ ρομαντικά και όμορφα.”

/

Εμείς να τους ευχηθούμε τα καλύτερα!
(πηγή φωτογραφιών: TLIFE, Hello!)

Read More

And More