Πίσω στην κορυφή της σελίδας
18.10.2011 | 13:00
Εβίτα Τσιλοχρήστου Tweet me @evitatsi

Aκολουθείς το TLIFE στο twitter; Μάθε όσα χρειάζεται για να αποκτήσεις τον δικό σου λογαριασμό!

Aκολουθείς το TLIFE στο twitter; Μάθε όσα χρειάζεται για να αποκτήσεις τον δικό σου λογαριασμό!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Twitter ακούς και twitter δεν βλέπεις; Το TLIFE είναι εδώ για να σου μάθει όλα όσα θες ώστε να αποκτήσεις τον δικό σου λογαριασμό στο twitter και στη συνέχεια να γίνεις follwer του @tlifefeed (δηλαδή να το ακολουθήσεις). Γιατί πέρα από τη σελίδα μας στo Facebook, υπάρχει κι αυτός ο τρόπος επικοινωνίας!

Δεν είναι άλλωστε λίγες οι ειδήσεις που σου λέμε για τους αγαπημένους σου και μη celebrities, που μαθαίνουμε μέσω twitter! Mε τα παρακάτω βήματα θα μπορείς να ακολουθείς μόνη σου όποια και όποιον θέλεις!

Το Twitter λοιπόν είναι μία υπηρεσία η οποία σου δίνει τη δυνατότητα να κρατάς επαφή, να ενημερώνεις και να ενημερώσαι για τις καθημερινές δραστηριότητες των φίλων, των συγγενών και των ανθρώπων που σε ενδιαφέρουν μέσω του Internet.

Aυτή για παράδειγμα είναι η σελίδα του TLIFE στο Twitter!Πάμε λοιπόν να δούμε τα βασικά βήματα ώστε να καταφέρεις να έχεις τον δικό σου λογαριασμό στο Twitter!

Αρχικά πρέπει να έχεις mail! Αφού είσαι αναγνώστριά μας λίγο δύσκολο να μην έχεις... Είσαι tech girl και σου αρέσει να "ιστοσερφάρεις"! Αν είσαι ήδη εγγεγραμμένη σε κάποια ομάδα κοινωνικής δικτύωσης ή έχεις δικό σου blog, σου προτείνω  να χρησιμοποιήσεις το ίδιο user name γιατί με αυτό τον τρόπο θα είναι ποιο εύκολο να σε βρουν οι φίλοι και οι γνωστοί σου.Άρα ξεκινάς δημιουργώντας ένα λογαριασμό στο twitter!

Στη συνέχεια το Twitter θα δημιουργήσει τη σελίδα με το profile σου μέσα από την οποία θα μπορείς να στέλνεις και να βλέπεις τα διάφορα μηνύματα. Πολλά από τα στοιχεία αυτά θα είναι διαθέσιμα στο κοινό στη διεύθυνση της μορφής:

Εκεί που θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη έμφαση είναι οι πληροφορίες που φαίνονται στο profile σου. Για να βάλεις τις πληροφορίες αυτές θα πρέπει να έχεις κάνει login στο λογαριασμό σου και να διαλέξεις την επιλογή «Settings» η οποία βρίσκεται πάνω και δεξία.

Συμπλήρωσε όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία μπορείς. Εάν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα προτείνω να συμπληρώσεις το πραγματικό σου όνομα ή εναλλακτικά ένα ψευδώνυμο με το οποίο σε γνωρίζει ήδη ο κόσμος.

Επίσης στο πεδίο Online Bio προτείνω να συμπληρώσεις τα ενδιαφέροντα σας χρησιμοποιώντας όμως τις πλέον χαρακτηριστικές λέξεις κλειδιά του κλάδου σου. Μη ξεχάσεις να συμπληρώσεις την πολή και τη χώρα. Με αυτό τον τρόπο όσοι ψάχνουν για τις λέξεις αυτές στη μηχανή αναζήτησης του Twitter θα βρίσκουν και το δικό σου profile.

Όλα αυτά τα στοιχεία θα είναι χρήσιμα σε όσους θα βλέπουν το profile σου προκειμένου να αποφασίσουν για το εάν θα σας βάλουν στη λίστα με τους ανθρώπους που θα ακολουθούν ή όχι.

Ας μη σεμπερδεύω όμως με πολλές περισσότερες πληροφορίες... Είσαι αρχάρια! Η όλη επικοινωνία γίνεται μέσω mention! Δηλαδή όταν κάποιος σου απαντάει σε όσα λες ή απαντάς εσύ σε κάποιον με την ένδειξη reply, γίνεται ένα mention! H απαντησή σου κάθε φορά μπορεί να έχει πάνω από έναν παραλήπτη! Στο timeline σου βλέπεις τα νέα όσων ακολουθείς. Μπορείς να στείλεις και inbox μήνυμα μόνο σε όσους ακολουθείς και σε ακολουθούν! Όταν σου αρέσει κάποια ενημέρωση φίλου σου μπορείς να κάνεις retweet!

Όσο το ψάχνεις τόσα θα μαθαίνεις! Τι λες λοιπόν το σκέφτεσαι να κάνεις twitter ή έχεις ήδη λογαριασμό! Μην ξεχνάς να ενημερώνεσαι από το @tlifefeed!

Αν γνωρίζεις την αγγλική γλώσσα προσπάθησε να καταλάβεις τη φιλοσοφία του Twitter με το παρακάτω video!Καλή επιτυχία!


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10