Ελένη Μενεγάκη: Οι χαμηλές πτήσεις της πρεμιέρας και η “εισβολή” Κοντομηνά στο πλατό! Φωτογραφίες και βίντεο

Ιστορικές τηλεοπτικές στιγμές από κάθε άποψη ζει ο Alpha και οι συντελεστές του. Η Ελένη Μενεγάκη στη φετινή της πρεμιέρα είδε τα ποσοστά τηλεθέασης να είναι πιο χαμηλά από ποτέ. Η οικοδέσποινα της εκπομπής “Ελένη”, όπως διάβασες και στο κείμενο της Νάνσυς Νικολαίδου, “έχασε” τη μάχη από την επανάληψη του “Κωνσταντίνου και Ελένης”. Η παρουσιάστρια βγήκε αγχωμένη στην πρώτη της εκπομπή παρόλο που επέστρεψε λαμπερή και ανανεωμένη.

Οι χαμηλές πτήσεις, όπως ήταν λογικό, την προβλημάτισαν. Άλλωστε υπάρχει μια γενικότερη ανησυχία στο σταθμό μετά απόρριψη της αίτησης για τηλεοπτική άδεια. Μια ανησυχία που προσπαθεί ο πρόεδρός του να κατευνάσει.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς εισέβαλε μάλιστα το πρωί της Τετάρτης στο πλατό της Ελένης κάνοντας μία ακόμα ιστορική τηλεοπτική παρέμβαση.

Η πρώτη ήταν όταν βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Σταματίνας. Η Ελένη ήταν σοκαρισμένη από την αναπάντεχη επίσκεψη του φίλου αλλά και εργοδότη της και δεν κατάφερε να πει πολλά. Δεν χρειάστηκε ίσως αφού ο Δημήτρης Κοτομηνάς πήρε το λόγο για να δώσει τη δική του απάντηση.

Την ίδια ώρα που στο τηλεοπτικό της σπίτι επιικρατεί αναστάτωση, η προσωπική της ζωή είναι αυτή που της δίνει δύναμη και την ηρεμία που χρειάζεται.

Η ίδια μάλιστα ετοιμάζεται μαζί με τον σύντροφό της, Ματέο Παντζόπουλο να κάνουν ανακαίνισει στο σπίτι τους για να το φτιάξουν όπως το ονειρεύονται. Σύμφωνα με γνωστή εφημερίδα, το ζευγάρι επισκέφτηκε αρχιτεκτονικό γραφείο για να μοιραστεί τις ιδέες του και να δρομολογήσει τα σχέδιά του.

Read More

And More