Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η συνάντηση με τον Τζώνη Καλημέρη και το νέο επαγγελματικό βήμα!

Σε μία δημιουργική φάση βρίσκεται η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η οικοδέσποινα του Happy Day ετοιμάζει νέα επαγγελματικά βήματα και είναι πολύ χαρούμενη για αυτό. Πρόκειται να δημιουργήσει σειρά ρούχων με την υπογραφή της!

Η παρουσιάστρια είναι γνωστό ότι αγαπά τη μόδα και αυτή την αγάπη θα την πάει ένα βήμα πιο πέρα. Η συμφωνία έκλεισε την προηγούμενη εβδομάδα και η Σταματίνα δηλώνει ενθουσιασμένη.

Το όλο cocept εμπνεύστηκε η καλή της φίλη Χριστίνα με την οποία συναντήθηκε πρόσφατα για τις τελευταίες λεπτομέρειες του deal. Οι δυο τους έδωσαν τα χέρια και η Σταματίνα είπε το «ναι» σε αυτή την πρόκληση, έχοντας φυσικά τη συμπαράσταση της κολλητής της.

Μία ακόμα ενδιαφέρουσα όμως συνάντηση είχε η Σταματίνα. Το TLIFE την απαθανάτισε σε γνωστό εμπορικό των βορείων προαστίων με τον Τζώνη Καλημέρη. Ο Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 και η παρουσιάστρια έχουν φιλικές σχέσεις και το κλίμα ανάμεσά τους ήταν ζεστό.

Φαίνεται πως η Σταματίνα έκανε εξόρμηση στα μαγαζιά του εμπορικού και είχε τη χαρά να δει και τον πρώην συνεργάτης της αφού ο Τζώνη Καλημέρης εργαζόταν πριν στον Alpha.

Read More

And More