Πίσω στην κορυφή της σελίδας
16.04.2011 | 18:28

Πού περπάτησε χωρίς τα παπούτσια της η Βίκυ Καγιά;

Πού περπάτησε χωρίς τα παπούτσια της η Βίκυ Καγιά;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Η Βίκυ Καγιά στις 5 Απριλίου, έβγαλε τα παπούτσια της και ξεκίνησε να περπατάει σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας. Γιατί; Επειδή συμμετείχε στην εκδήλωση One Day Without Shoes που είναι ένα παγκόσμιο γεγονός που έχει σκοπό να ενημερώσει τον κόσμο για την σημασία των παπουτσιών στη βελτίωση της ζωής των φτωχών παιδιών

Η Βίκυ φαίνεται πως ενθουσιάστηκε από αυτή τη διοργάνωση αφού ακόμη ανεβάζει φωτογραφίες της με τα παπούτσια στο... χέρι!
Το 2010 πάνω από 250.000 άνθρωποι σε όλο τον κόσμο βγήκαν έξω χωρίς παπούτσια. Πάνω από 1.600 εκδηλώσεις έλαβαν χώρα παγκοσμίως. Ενώ πολλοί celebrities στήριξαν το event όπως η Charlize Theron, ο Lenny Kravitz, η Demi Moore, ο Jay Leno, η Heather Graham, οι Jonas Brothers και οι Hanson.Τη Βίκυ την είδαμε να περπατάει παρέα με τον τραγουδιστή Alex Kavvadia, που πρόσφατα αποχώρησε κα ιαπό το συγκρότημα των Matisse.Τι είναι ακριβώς αυτή η μέρα; Η ημέρα κατά την οποία βγάζοντας τα δικά μας παπούτσια ευαισθητοποιούμε τους άλλους σχετικά με τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει ένα ζευγάρι παπούτσια στη ζωή ενός παιδιού.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10