Ε. Μανωλίδου: Ποζάρει στο φακό του TLIFE, στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης βρέθηκε σήμερα η Ευγενία Μανωλίου με αφορμή τη συναυλία που θα δώσει στις 24 Φεβρουαρίου, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για το σύλλογο ΣΤΟΡΓΗ.

Η γνωστή μουσικός και παρουσιάστρια η οποία περιμένει αγοράκι όπως αποκάλυψε χθες στην εκπομπή της Ε. Μενεγάκη, φορούσε σκούρο φαρδύ παντελόνι και μια φαρδιά ριχτή μπλούζα, από την οποία διαγραφόταν η φουσκωμένη κοιλίτσα της!


Και ενώ πλέον τα σημάδια της εγκυμοσύνης της Ευγενίας Μανωλίδου είναι εμφανή, η ίδια έδωσε συνέντευξη τύπου για την προώθηση της συναυλίας “Μusical αγάπη μου” που θα δώσει με τους συνεργάτες της σε λίγες μέρες στη συμπρωτεύουσα και μάλιστα για καλό σκοπό!


Επίσης όπως όλα δείχνουν , θα τη δούμε στη θέση του κριτή, στο Just the 2 of us, στο Μεγάλο κανάλι!


Όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε για το TLIFE o δημοσιογράφος Άγγελος Λαμπίδης, η γνωστή μουσικός ποζάρει χαρούμενη λαμπέρη και κομψή παρά το γεγονός ότι η εγκυμοσύνη της πλέον φαίνεται για τα καλά!

Πάντως σήμερα στους δημοσιογράφους η Ευγενία διευκρίνησε ότι δεν θα απαντήσει σε ερωτήσεις που αφορούν την εγκυμοσύνη της, αφού όπως χαρακτηριστικά είπε, ο σκοπός της συνέντευξης τύπου ήταν η συναυλία και ο ιερός σκοπός της.

Λίγα λόγια το “Μusical Αγάπη μου”

Μετά από μια χρονιά γεμάτη υπέροχη μουσική, η Ευγενία Μανωλίδου μαζί με τους Παναγιώτη Πετράκη, Αντιγόνη Ψυχράμη, Σταύρο Σαλαμπασόπουλο και Ευδοκία Μωυσίδου έρχονται στη Θεσσαλονίκη, με ανανεωμένο πρόγραμμα και τις πιο αγαπημένες μελωδίες από τα Musicals και τον ελληνικό κινηματογράφο.
Και αυτή τη φορά, μαζί με την 25μελή ορχήστρα “Symphomaniacs” υπό τη διεύθυνση της Ευγενίας Μανωλίδου οι δημοφιλείς ερμηνευτές θα σας ταξιδέψουν στον υπέροχο κόσμο της θεατρικής και κινηματογραφικής μουσικής με στόχο να σας συνεπάρουν, να σας συγκινήσουν, αλλά και σας ξεσηκώσουν στους ρυθμούς των πιο αγαπημένων σας τραγουδιών!
Πασίγνωστες μελωδίες όπως West Side Storym Dirty Dancing, Fame, Mamma Mia, Phantom of the Opera, αλλά και από ελληνικές ταινίες όπως Κορίτσια για φίλημα, Γοργόνες και Μάγκες, Ζαΐρα, Φτωχαδάκια και Λεφτάδες θα σας παρασύρουν σε ένα ξέφρενο μουσικό δίωρο όπου μουσική, θέατρο και χορός γίνονται ένα!

Ρεπορτάζ- Φωτογραφίες: Άγγελος Λαμπίδης

Read More

And More