Κατερίνα Καινούργιου: Βραδινή έξοδος λίγο πριν το τέλος της εκπομπής της!

Στα αγαπημένα της νότια προάστια διασκέδασε η Κατερίνα Καινούργιου το βράδυ της Τετάρτης. Η παρουσιάστρια βρέθηκε στο party που έκανε γνωστό στέκι παρέα με τον καλό της φίλο Χάρη Σιανίδη. Επέλεξε για μία ακόμη φορά το αγαπημένο της total black look και φυσικά πόζαρε χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό του TLIFE.

Η οικοδέσποινα του “Λόγω Tivis” απολαμβάνει όμορφες στιγμές παρόλο που σε λίγες μέρες ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία. Την Παρασκευή 27 Μαΐου θα πει την τελευταία καλησπέρα μέσα από τη μεσημεριανή εκπομπή του Alpha, ενώ οι υπόλοιπες ζωντανές εκπομπές του καναλιού (Ελένη, Happy Day,Σπίτι μου σπιτάκι μου) θα μας αποχαιρετήσουν ένα μήνα αργότερα.

Η παρουσιάστρια, ωστόσο, θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα επιστρέψει στο πρόγραμμα του καναλιού από φθινόπωρο, με άλλη εκπομπή οπότε δεν έχει κανένα λόγο να χάσει το κέφι της.

Άλλωστε κάνει νέα αρχή και στην προσωπική της ζωή αφού έχει αφήσει πίσω της τον χωρισμό της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. “Εγώ ξέρω πως έζησα πολύ όμορφες στιγμές με έναν άνθρωπο, τον αγάπησα, εξακολουθώ να έχω μόνο καλά αισθήματα απέναντί του και τον σέβομαι. Όταν τελειώσει μια σχέση, ο καθένας μπορεί από την επόμενη κιόλας μέρα να κάνει τη ζωή του, αυτό είναι δικαίωμά του”, είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People ξεκαθαρίζοντας τα συναισθήματά της.

Read More

And More