Κωστής Μαραβέγιας: Οικογενειακή απόδραση στην Αυστρία [pics]

Ο Κωστής Μαραβέγιας έχει μπει σε ένα νέο ρόλο από αυτή τη σεζόν, σε αυτό του κριτή του “The Voice of Greece”. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός έχει ήδη αποκτήσει το δικό του τηλεοπτικό φανατικό κοινό στην πορεία της συμπλήρωσης της ομάδας του στο talent show του ΣΚΑΙ.

Τα γυρίσματα συνεχίζονται κι ο Κωστής αναμετρά τις δυνάμεις του με αυτές των υπολοίπων τριών coaches του The Voice, της Έλενας Παπαρίζου, του Πάνου Μουζουράκη και του Σάκη Ρουβά.

Κάπου ανάμεσα στην ολοκλήρωση των blind auditions όμως βρήκε την ευκαιρία να κάνει μία μικρή απόδραση στην Αυστρία. Μαζί του είναι και ο αδερφός του Νίκος Μαραβέγιας με τον οποιίο ανεβάζουν και κάποια στιγμιότυπα στα social media.


Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα έχει να προετοιμαστεί και για μία ακόμα μεγάλη στιγμή του. Μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας από μουσικές σκηνές -εξαιρώντας το συναυλιακό του καλοκαίρι- ο Κωστής Μαραβέγιας θα βρεθεί ξανά κοντά στο κοινό τραγουδώντας “κοινός τόπος το ταξίδι”.

Για πέντε Παρασκευοσάββατα στις γιορτές, θα μας ανεβάσει και μας βγάλει στο κατάστρωμα. Τραγούδια δικά του, από το νέο του δίσκο αλλά και παλιότερα, τραγούδια άλλων που έχει αγαπήσει να ακούει σε ταξίδια καταμεσής πελάγους, μας τραγουδάει και μας αφηγείται, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Passport Κεραμεικού, που με τα απαραίτητα σκηνικά μετατρέπεται για λίγα διήμερα σε Κατάστρωμα.

Read More

And More