Μαριέττα Χρουσαλά: Τα γενέθλια και οι όμορφες στιγμές στο Μαϊάμι!

Ο Μάρτιος είναι από τους αγαπημένους μήνες της Μαριέττας Χρουσαλά. Ένας από τους λόγους είναι γιατί στις 11έχει τα γενέθλιά της και κάθε φορά έχει μεγάλη ανυπομονησία. Φέτος, γιόρτασε αυτή τη μέρα στο μαγευτικό Μαϊάμι όπου βρίσκεται με τον σύζυγό της, Λέων Πατίτσα και τα δύο τους παιδιά.

Λίγες μέρες πριν τα δικά της, γιόρτασαν και και τα πρώτα γενέθλια του του γιου της Σπύρου με μία ξεχωριστή τούρτα που έφτιαξε η καλή της φίλη Μάνια Ντέλου.

Το ζευγάρι τους τελευταίους μήνες μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής, καθώς ο 40χρονος εφοπλιστής δραστηριοποιείται επαγγελματικά εκεί. Η Μαριέττα σαν καλή σύζυγός τον ακολούθησε και φροντίζει να απολαμβάνει τη διαμονή της στο εξωτερικό.

Κάποιες από τις ξεχωριστές στιγμές της τις μοιράζεται και με τους θαυμαστές της που πια έχουν την ευκαιρία να επικοινωνούν μαζί της μόνο μέσα από τα social media. Μια επικοινωνία όμως που φαίνεται πως αγαπά ιδιαίτερα και η ίδια αφού δεν σταματά να τους τροφοδοτεί με τα νέα της και με selfies που αποτυπώνουν κάθε φορά είτε τη διάθεσή της είτε μοναδικά μέρη τα οποία επισκέπτεται.

Read More

And More