Νατάσα Θεοδωρίδου: Shopping therapy στη Γλυφάδα και νέες επαγγελματικές συνεργασίες!

Είναι σίγουρα από τις πιο κομψές τραγουδίστριες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Χωρίς υπερβολές στο στιλ της, καταφέρνει πάντα να κάνει προσεγμένες εμφανίσεις τόσο στην σκηνή όσο και στην καθημερινότητά της. Η Νατάσα Θεοδωρίδου ποντάρει στην απλότητα και κυρίως στα κλασικά κομμάτια. Μεγάλη αδυναμία της τραγουδίστριας φαίνεται πως είναι τα παπούτσια.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει σε καταστήματα υποδημάτων να κάνει έρευνα αγοράς αλλά και να ψωνίζει.

Το TLIFE τη συνάντησε σε μία από τις πρόσφατες εξορμήσεις της σε γνωστό κατάστημα στη Γλυφάδα. Η τραγουδίστρια απόλαυσε την βόλτα της στα νότια προάστια και έκανε το αγαπημένο της shopping therapy.

Λίγες μόλις μέρες πριν υπογράψει στη νέα της δισκογραφική εταιρεία. Η Νατάσα μπαίνει στο δυναμικό της Ηeaven Music. Μια συνεργασία η οποία γίνεται για πρώτη φορά στην επαγγελματική της πορεία και οι υπογραφές του συμβολαίου έχουν οριστεί για την Πέμπτη 14 Απριλίου.

Την ίδια ώρα, είναι έτοιμη για το φινάλε τον εμφανίσεων της στο Vox με την Στέλλα Καλλή. Τοε πιτυχημένο πρόγραμμα ολοκληρώνεται το ερχόμενο Σάββατο.

Read More

And More