Σταματίνα Τσιμτσιλή: Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη!

Στη Θεσσαλονίκη περνά αυτό το Σαββατοκύριακο η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η οικοδέσποινα του Happy Day συνήθως αφιερώνει τις ημέρες που δεν εργάζεται στην οικογένειά της, στον σύζυγό της, Θέμη Σοφό κια στις δύο κόρες της, Νάγια και Μαίρη. Ο λόγος που την οδήγησε όμως στη συμπρωτευούσα είναι ξεχωριστός. Η παρουσιάστρια θα τρέξει στον
11ο Διεθνή Μαραθώνιο “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” μαζί με αρκετούς ακόμα εκπροσώπους της εγχώριας showbiz.

Δεν είναι η πρώτη χρονιά που βλέπουμε τη Σταματίνξα να συμμετέχει σε αυτή τη σημαντική αθλητική διοργάνωση της χώρας αφού ο στόχος της είναι να ενισχύσει ένα καλό σκοπό.

Για τον ιστορικό θεσμό της Βόρειας Ελλάδας, λοιπόν, έφτασε από χθες στην πόλη και δεν παρέλειψε να ανεβάσει και μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα στον λογαριασμό της στο instagram.

Η παρουσιάστρια μαζί θα βρεθεί αυτή την Κυριακή στους δρόμους της Θεσσαλονίκης με περισσότερους από 20.000 δρομείς κάθε ηλικίας και επιπέδου φυσικής κατάστασης, με σύνθημα «όλοι μπορούμε, όλοι συμμετέχουμε», στέλνοντας μήνυμα άθλησης και υγείας, μέσα από τη διοργάνωση που είναι αφιερωμένη στον Στέλιο Κυριακίδη και που εκτός από αθλητικό, διαθέτει κοινωνικό, πολιτιστικό, περιβαλλοντικό, τουριστικό, επιστημονικό και ιστορικό χαρακτήρα.

Read More

And More