Irina Shayk – Cristiano Ronaldo: Το χρονικό ενός μεγάλου έρωτα και το απρόσμενο τέλος!

Ήταν μαζί από το 2010 και όλοι μιλούσαν για ένα από τα πιο hot ζευγάρια της showbiz. Η Ρωσίδα καλλονή Irina Shayk και ο άσσος της Real Μadrid Cristiano Ronaldo μπορεί να τράβηξαν – όπως όλα δείχνουν – χωριστούς δρόμους, όμως το love story τους θα μείνει αξέχαστο!

Χρόνο με τον χρόνο όλοι έλεγαν ότι αυτή η σχέση πήγαινε από το καλό στο καλύτερο. Κοινές εμφανίσεις, φωτογραφίσεις, ταξίδια, διακοπές, γνωριμίες με τους γονείς… Όλα έδειχναν πως θα κατέληγαν στην εκκλησία.

/

Στις 12 Ιουλίου του 2012 μάλιστα είχε προγραμματιστεί και η ημερομηνία γάμου τους, αλλά τον Απρίλιο της ίδιας χρονιάς, ακυρώθηκε,με τις φήμες να θέλουν το ζευγάρι να περνά μία από τις πρώτες του κρίσεις εξαιτίας των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων του μοντέλου.

/

Οι κακές γλώσσες μάλιστα, ήθελαν τη μαμά του Cristiano, Dolores Alveiro, να μην είχε και σε μεγάλη εκτίμηση την Irina Shayk. O Ronaldo προκειμένου να αποφύγει το να βρίσκονται και οι δύο κάτω από την ίδια στέγη, είχε νοικιάσει στη μητέρα του ένα διαμέρισμα στη Μαδρίτη.

H Irina Shayk όταν απολάμβανε στο γήπεδο, τον αγαπημένο της Cristiano μαζί με τη μητέρα του και το γιο του.

/

Aπό τότε μπορεί να βλέπαμε τους δυο τους να ταξιδεύουν χωριστά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά πάντα υπήρχαν δημόσιες κοινές στιγμές τους και χρόνος για τους δυο τους! Το περασμένο καλοκαίρι μάλιστα είχαν έρθει και στην Ελλάδα για διακοπές. Πρώτα είχε έρθει η Irina και μετά από λίγες ημέρες και ο Cristiano.

Aρχικά είχαν ταξιδέψει από την Αθήνα με ελικόπτερο στην Ελούντα ενώ στη συνέχεια βρέθηκαν στο Πόρτο Χέλι κι έκαναν τις διακοπές τους στο μαγευτικό ξενοδοχείο του Μίλτου Καμπουρίδη και της Μαρίνας Βερνίκου, Amanzoe.

/

Όλα τα ωραία όμως έχουν ένα τέλος και κάπως έτσι ήρθε και το δικό τους, με το unfollow της Irina προς τον Cristiano στο twitter, να επιβεβαιώνει τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει τον τελευταίο καιρό!

/

Read More

And More