Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Η ρομαντική εξόρμηση στη θάλασσα!

Η οικογένεια είναι για τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη το πολυτιμότερο πράγμα στη ζωή τους. Η Αναστασία, ο Αλέξανδρος και η μικρή Αριάδνη είναι η προτεραιότητά τους και κάθε τι που κάνουν έχει κοινό παρονομαστή την αγάπη τους και την φροντίδα τους για τα παιδιά τους. Ανάμεσα στις οικογενειακές στιγμές ευτυχίας όμως υπάρχουν και αυτές που είναι αφιερωμένες αποκλειστικά στη σχέση τους. Κάπως έτσι έχουν καταφέρει να κρατήσουν ζωντανό τον έρωτά τους τα 12 χρόνια που είναι μαζί!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις


Μια τέτοια ρομαντική στιγμή έζησαν και το περασμένο Σάββατο! Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ και η σύντροφός του απόλαυσαν μία βόλτα στην παραλία του Σχοινιά, σε γνωστό στέκι με θαλάσσια σπορ. Στην εξόρμησή τους αυτή στη θάλασσα είχαν μαζί και την 2,5 ετών Μάγια.


Η ηλιόλουστη μέρα ήταν η αφορμή για το ζευγάρι να πάρουν τον αγαπημένο σκύλο της οικογένειας και να περπατήσουν στην παραλία. Η Κάτια ανέβασε και μία φωτογραφία με τη Μάγια σημειώνοντας την μεγάλη αδυναμία που της έχουν. Το ράτσας Cane Corso σκυλάκι τους μας το είχε πρωτοσυστήσει ο Σάκης μέσα από τον δικό του λογαριασμό στο instagram.


Κατά τη διάρκεια της βόλτας τους είχα και μία αναπάντεχη συνάντηση με τον Μάνο Βυνιχάκη, έναν από τους πιο καταξιωμένους make up artist στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς.


O “Μίδας” του μακιγιάζ , όπως τον αποκαλούν, έχει συνεργαστεί πολλές φορές με την Κάτια και η συνάντησή τους του έφερε μεγάλη χαρά. Αυτό φαίνεται άλλωστε και στις δύο φωτογραφίες που ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram.


Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κορυφαίος beauty expert δείχνει την αγάπη του και την εκτίμησή του για την Κάτια μέσα από τα social media. Λίγους μήνες νωρίτερα είχε ανεβάσει την παρακάτω φωτογραφία που αναδημοσίευσε και η ίδια σημειόνοντας ότι είναι η ωραιότερη γυναίκα η οποία έχει μακιγιάρει τα τελευταία 27 χρόνια που βρίσκεται στο χώρο!

Read More

And More