Tatiana Live: Ο “χοντρός” από την συμμορία των ληστών παραδόθηκε σε ζωντανή σύνδεση [vid]

Ο άνδρας ο οποίος κατηγορείται ότι είναι ο «χοντρός» στην «σκληρή» συμμορία των ληστών εμφανίστηκε στην Tatiana Live ενώ η αστυνομία τον καταζητούσε! Ο Ανδρέας Τουρνάς κάλεσε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και ζήτησε να μιλήσει πριν παραδοθεί να πει την αλήθεια του.

Δεν είμαι και δεν ήμουν (ο τσιλιαδόρος της συμμορίας). Θα σας πω, χωρίς καν να ετοιμαστώ, χωρίς να διαβάσω τη δικογραφία, την αλήθεια. Σε κάποια οικονομική ανάγκη είχε γίνει το εξής με τον κύριο Αποστολόπουλο: «Θα πάμε κάπου» μου λέει, θα πεταχτώ σε μία δουλίτσα που θέλω. Δεν μπορούμε να πάμε μαζί, έχει κόσμο. Αντιλήφθηκα ότι κάνει κάτι παράνομο αλλά η ανάγκη. Αυτή είναι η συμμετοχή μου στην σπείρα. Κι άλλη μία φορά που μου ζήτησε να πάω να τον πάρω από ένα στενό στο Περιστέρι. Πάλι πήγα και προφανώς θα είχε γίνει το ίδιο. Δεν προδίδω τον φίλο μου. Δεν έχω κάνει κάτι για να ξεφτιλιστώ τόσο πολύ. Ζητάω συγγνώμη από το παιδί μου» ανέφερε μεταξύ άλλων στην Tatiana Live.

Στη συνέχεια ο φερόμενος ως ληστής παραδόθηκε σε ζωντανή σύνδεση. Μετά τη συνέντευξη στην εκπομπή του Epsilon βγήκε από το στούντιο, κατέβηκε τις σκάλες και παραδόθηκε στους αστυνομικούς που τον περίμεναν από κάτω.

Read More

And More