Βίντεο ντοκουμέντο στην Tatiana Live: 50χρονος πυροβολεί σχεδόν εξ επαφής τη σύζυγό του γιατί αρνείται να επανασυνδεθούν!

Συγκλονίζει η ιστορία της 20χρονης Φωτεινής. “Κάμερα κατέγραψε τον πατέρα μου να πυροβολεί την μητέρα μου. Τον είχαμε ικανό για όλα” , υποστηρίζει η ίδια στην εκπομπή Tatiana Live. Την ίδια ώρα, η εκπομπή παρουσιάζει ένα βίντεο ντοκουμέντο με τον 50χρονο δράστη που πυροβολεί τη σύζυγό του σχεδόν εξ επαφής γιατί αρνείται να επανασυνδεθούν.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει πέρσι το Νοέμβριο το πανελλήνιο. Ο δράστης, τυφλωμένος από την απόφαση της συζύγου του να τον εγκαταλείψει, εισέβαλε στο ανθοπωλείο που εργαζόταν και την πυροβόλησε με μία καραμπίνα.

Μετά τους πυροβολισμούς, άρχισε να τη χτυπάει με μανία με το πίσω μέρος του όπλου και ταμπουρώθηκε στο υπόγειο του ανθοπωλείου. Στη συνέχεια, επιχείρησε να αυτοπυροβοληθεί. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Η γυναίκα νοσηλεύτηκε για περίπου 2 μήνες σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ η κατάσταση της υγείας του 50χρονου βελτιώθηκε πολύ γρήγορα και προφυλακίστηκε

Στις 21 Οκτωβρίου το δικαστήριο τον καταδίκασε σε κάθειρξη 16,5 ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας, οπλοφορίας και οπλοκατοχής.)

Read More

And More